facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Omide Afghaan

Omide Afghaan

Info

Omide Afghaan is een afghaans voetbalploeg in Belgie



"Wij, bij Omid Carpets beogen vakmanschap aan te bieden in de vorm van kwalitatieve tapijten, vervaardigd uit allerlei materialen. Ons doel is om zo veel mogelijk diverse tapijten aan te bieden zodat iedereen iets kan vinden naar hartenlust."
Adres: Dascottelei 24, 2100 Deurne
Telefoonnummer: 0032/(0)497/12.44.76
Stad: Deurne
Route: Dascottelei 24
Postcode: 2100


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Clubhuis Koninklijke Deurne Spartans, Antwerpen Clubhuis Koninklijke Deurne Spartans, Antwer... 1 km Toffe klein schallige sportclub met een bestuur met hun hart op de juiste plaats
POP Pilates - SILOK Deurne POP Pilates - SILOK Deurne 3 km Aangename plaats om te vertoeven. We houden ons aan de coronaregels, praten met de vr...
Recensies
Ik ben zeer tevreden met mijn tapijt! Het is handgemaakt en uniek. Ze hebben een uitgebreid aanbod, prijs kwaliteit enorm goed. Voor mij was dit een grote aankoop, ik ben dus blij dat ik goed geholpen werd met de keuze. Ze kennen hun vak goed.
Zeer mooie tapijten! En Black friday -50% was nog geweldiger! Dat maakte dat ik eindelijk 2 mooie tapijten vond van 2x3 voor een mooie prijs.
Na een zeer uitgebreide uitleg hebben we een keuze kunnen maken uit het ruime aanbod. We zijn zeer enthousiast over deze handgeknoopte, kleurrijke Kelim. Het was niet niet gemakkelijk om de knoop door te hakken, maar dankzij een geduldige en vriendelijke verkoper hebben we nu een sfeervol tapijt in huis.
2 mooie en zachte tapijten gekocht. Het was snel geleverd, binnen de week. Ook een uitstekende service en een goed advies gekregen over welk tapijt het beste bij ons interieur zou passen. En heel schattige tapijten voor in de kinderkamer te koop. Ik raad het zeker aan!
Mooie keuze aan tapijten, interessante uitleg en een zeer vriendelijke bediening. We kregen verschillende soorten tapijten te zien. De eigenaar dacht mee na om samen met ons een goeie keuze te maken. Bedankt.
Dit weekend een tapijt gekocht. Zeer tevreden erover! We werden zeer vriendelijk geholpen door de medewerkers. Er was heel veel keuze en echt veel verschillende kleuren en designs. We hebben uiteindelijk 3 tapijten gekocht in verschillende afmetingen. De prijs was helemaal niet duur! Tot nog eens!
Zeer goede kwaliteit tapijt en goedkoop. De mensen hier zijn erg enthousiast.
Mooie tapijten, vriendelijke en correcte service,wij zijn zeer tevreden
Wij kochten een mooi en kwalitatief hoogstaand tapijt voor een zeer behoorlijke prijs. Zeer vriendelijke en bekwame bediening! Een aanrader .
Niet zo'n heel grote winkel, maar vriendelijke verkoper en met heel veel keuze. Voor elk wat wils. Met de grote korting hebben we een heel goede koop gedaan. Wel wat moeilijk om de tapijten goed te vergelijken omdat ze allemaal op 1 grote stapel liggen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid