facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Omega reizen

Omega reizen

Info

Vakantieplannen? Wij zoeken de reis die écht bij u past!
www.omegareizen.be

Geschiedenis

Reisbureau gespecialiseerd in reizen op maat met kantoren in Willebroek en Hemiksem. Wij zoeken de reis die écht bij u past!
www.omegareizen.be

Adres: August Van Landeghemplein 12, 2830 Willebroek
Telefoonnummer: 038862020
Stad: Willebroek
Route: August Van Landeghemplein 12
Postcode: 2830


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Openingsuren Omega Reizen Willebroek, Openingsuren Omega Reizen Hemiksem, Willebroek Travel, TUI, Selectair
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reisbureau Globe CVBA Reisbureau Globe CVBA 345 meter Familiebedrijf met autocars en autobussen
Recensies
Super leuke en behulpzame mensen. Een aanrader voor uw Reizen te boeken.
Hele goede uitleg gekregen, zoeken mee de juiste reis voor je. Zeer vriendelijk en behulpzaam
Super advies zeker nu met al die corona. Vriendelijke service en degelijke organisatie van onze Donau Cruise in juli 21.
Heb hier onze 1ste reis geboekt. Hebben me zelfs geholpen On line. Ik moet er alleen nog eens geraken om dit jaar weer onze reis te boeken. Zeer vriendelijke mensen
Super vriendelijke werknemers in dit reisbureau. Laten de wensen en dromen van de klant uitkomen, ondanks de tegenslagen omwille van COVID-19. Wij boeken onze volgende reis zeker terug bij Omega Reizen!
Not good , op onze bestemming voor weekend aangekomen en waren niet geboekt . Die mevrouw ter plaatse heeft het opgelost , daar stonden we . Bij tui klacht zeggen ze gedaan , duur 8 tot 12 weken . Bedankt tui voor nothing , en omega reizen trekt zijn handen terug natuurlijk . Nog 1 bon opgebruiken en zijn er vanaf . Nooit niet meer . Verstoppen zich natuurlijk achter tui , die ook al 600 euro van ons gestolen heeft omdat we zogezegd in omega reizen onze vliegreis niet konden omboeken 2021 en kijk we zijn 2021 en je mag nog niet om reis . Gaan nog veel mensen hun geld kwijt zijn .
Zeer vriendelijk personeel, ben heel tevreden over dit reisbureau
Een rondreis op maat samen met mijn dochter... Zo perfect geregeld tot in de puntjes dat je je afvraagt hoe ze het doen... En voor de prijs hoefden we het niet te laten, want die kwam ongeveer overeen met een 'standaardpakket' van hun collega's. Een super ervaring, Dankjewel hiervoor : Luc en Fien Maes
Onlangs hebben we met ons gezin opnieuw een reis geboekt via Omega reizen. En alweer werden we als koningen onthaald. Samen luisterden ze naar onze ervaringen van de vorige reis om op die manier de punten waar wij het meeste aandacht aan besteden mee te nemen in de zoektocht naar onze nieuwe vakantie. Na wat zoeken kwamen we in Griekenland uit. Hun ervaring is onbetaalbaar, de reizen die ze ons aanboden zeker wel. We hopen dat, net zoals de voorbije jaren, ook dit jaar onze vakantie een schot in de roos is!
Net een reis geboekt en heel tevreden. Direct een koffie of water en al de nodige uitleg die je wil. Ze weten er veel van, zeer ervaren reisagenten en aangenaam ontvangst, super!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid