facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ombrelo

Ombrelo

Info

Vaste jobs voor bachelors en masters in engineering, r&d, techniek, productie, sales en care. Alle info op www.ombrelo.be.

Adres: Duwijckstraat 17, 2500 Lier (België)
Telefoonnummer: +32 3 4431403
Stad: Lier
Route: Duwijckstraat 17
Postcode: 2500


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
People & Solutions, the brain vault People & Solutions, the brain vault 108 meter P&S' raison d'être is to assist our customers and business partners in solving their ...
Headstart Headstart 3 km Top bedrijf! Zeer goede samenwerking met de zaakvoerder, komt afspraken goed na. Aanr...
Vivaldis Interim Lier Vivaldis Interim Lier 3 km Ik heb snel meerdere jobaanbiedingen ontvangen van Vivaldi's interim en heb de keuze ...
Adecco Lier Adecco Lier 3 km Leuk onthaal en duidelijk. Tof personeel
Recensies
Via deze weg vijf sterren en plus omdat ik een schitterende begeleiding heb gehad via An Daems van Ombrelo naar mijn zoektocht naar de perfecte job. Ze heeft letterlijk ver buiten de normale uren van 9u tot17u steeds contact gehouden met mij en alles op de voet blijven volgen. Dit recruteringsbureau gaat veel verder dan de normale interim kantoren. Bedankt voor alles en een echte aanrader voor iedereen .
Ombrelo zorgt d.m.v. de gesprekken dat je hebt gedaan en op basis van je cv. Dat je niet bij 1000 verschillende bedrijven moet gaan solliciteren of tijd in moet steken. Zij doen dit voor jou en selecteren daaruit een specifiek gericht bedrijf dat voldoet aan jou eisen wat super is :D .
Ombrelo heeft mij met succes benaderd voor een job die me op het lijf geschreven is en uitstekend bevalt. De werkwijze was professioneel, to-the-point, efficient en direct.
Ombrelo heeft me via een vlotte en vriendelijke manier snel aan een job geholpen. De opvolging van het verdere verloop bij het bedrijf van de vacature was goed en oprecht.
Ombrelo heeft me op een korte periode aan mijn huidige job geholpen, vriendelijke mensen, professionele begeleiding , en ze begrijpen wat je wilt. An is een toppertje !!! Dikke merci !
Dankzij de professionele werkwijze van Ombrelo en de goede begeleiding ben ik er in zeer korte tijd in geslaagd om mijn huidige job te vinden. Echt een aanrader!
OMBRELO heeft gedetailleerd kennis van het bedrijf, het werk proces en de branche van de klant. Ze reageren snel op feedback en verzoeken van de klant.
zeer goede ervaring met ombrelo. Vanaf eerste gesprek op dezelfde golflengte met Leen en ondertussen aan een fantastische job begonnen, thnx!
Ombrelo gidst je bij je zoektocht naar een job op jouw maat. Het is een gekwalificeerd recruitment bureau!
ze luisteren naar de wensen van de mensen bij het zoeken van een nieuwe job. Duidelijk communicatie+korte opvolging
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid