facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oma's Ijs Koersel

Oma's Ijs Koersel

Info

Ambachtelijk bereid ijs sinds 1985!

Geschiedenis

Gekend door het lekker ijs, maar je kan er ook terecht voor een heerlijke maaltijd.



"Ambachtelijk bereid ijs sinds 1985!Nieuw leveren van ontbijtmanden..."
Adres: Wielewaalstraat 1, 3582 Koersel, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 011/87 44 46
Stad: Koersel
Route: Wielewaalstraat 1
Postcode: 3582


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 23:00
Dinsdag: 11:00 - 23:00
Woensdag: 11:00 - 23:00
Donderdag: 11:00 - 23:00
Vrijdag: 13:00 - 23:00
Zaterdag: 13:00 - 23:00
Zondag: 10:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Oma's ijs Bree, Oma's Ijs Bree Openingsuren, Oma's ijs smaken, Oma's ijs Nieuwpoort, Oma's ijs Nieuwpoort openingsuren, Oma's ijs Facebook, IJs Verpoorten Koersel, Cremerie Bree
Recensies
We waren nogal verbaasd door de prijs die wij moesten betalen voor hetgeen wat we kregen. €2,20 voor een klein bolletje ijs. 2 bolletjes samen van oma's ijs is in vele andere zaken 1 grote bol waar je hetzelfde voor betaald! Misschien is dat de reden waarom wij bij het binnen komen van de zaak nergens de prijs per bolletje konden vinden. Opzich is het ijs goed van smaak, maar de ijskristallen die er in zitten zijn echt niet lekker. Wij kozen voor een "luxehorentje". Deze was helemaal niet meer vers. Personeel is niet zo vriendelijk. Een deel van de bestelling die klaar stond vergeten te geven terwijl ze de volgende klanten al aan het bedienen was. Geen probleem voor ons, maar toen ik er naar vroeg mompelde de mevrouw dat ze niet alles ineens kan . Het terras is niet meer onderhouden net zoals het speelgedeelte voor de kinderen. Speeltuig is stuk, trap van de toren ontbreekt,... Vroeger als kind keek ik er naar uit om een super grote bol ijs te gaan eten ja dat waren ze! bij oma's ijs. Op een mooi terras waarna wij ons konden uitleven in een leuke speeltuin. Jammer dat dit niet meer de zaak is zoals die ooit was!
In het vanilleijs zaten meerdere ijsblokjes. In het Chocolade ijs was dat niet het geval. Smaken waren ook wat vlak, heb al beter ijs gegeten. Personeel was heel vriendelijk en hulpvaardig. Gezellig terras om een tijdje te verpozen. Zandbak en enkele speeltoestellen voor de kinderen zijn aanwezig.
Het ijs was ok, maar ik zou er niet speciaal voor komen. Ook is de zaak aan een kleine renovatie toe, en vooral de terrastegels liggen los. De vrouw die ons bediend heeft was wel vriendelijk.
Ben geen ijs liefhebber hebben me toch kunnen overtuigen. Meerdere smaken laten proeven. Dank u wel!!!!
Niet echt lekker ijs, chemische smaak met harde stukjes erin, voor € 2- per bol. In een plastic bakje al was je in een frituur. b Behalve dat dat niet echt geschikt is voor een smakelijk ijsje is al dat plastic niet meer van deze tijd.
Verleden week ook daar geweest , mijn vrouw bestelde een koffie met taart , de taart was niet vers , mijn zoon had een wafel met banaan die na 3 minuten al geserveerd word, dit is duidelijk diepvries wafel die opgewarmd was en de banaan was er van ver opgegooid , ik begrijp niet waarom hier nog zoveel volk komt deze zaak is duidelijk vergane glorie , ook de terras tegels lagen overal los , als je een fatsoenlijke zaak wil kan je dit in de kalme tussen seizoen toch in orde laten maken .
Toen ik nog een kind was kwam ik altijd naar hier om een’je te eten, en nu nog steeds met mijn ‍‍‍. Lekkerste dus! Koffie is ook hier het lekkerst en de ’jes zijn vers en smakelijk! Vriendelijke mensen.
Veel te druk, lange wachtrij bij het ijs. We zijn vertrokken zonder iets te bestellen. Alles zelf bediening.
Even verschrokken van de prijs van de vrij kleine bolletjes ijs . Deze keer gelukkig geen stukjes ijs in de crème...
Lekker ijsje gegeten met de kids.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid