facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OLV Asse

Adres: bloklaan 5, 1730 Asse
Telefoonnummer: 02 300 61 11
Stad: Asse
Route: bloklaan 5
Postcode: 1730



op zoek naar gerelateerd: OLV Aalst diensten, Personeelsdienst OLV Aalst, OLV Aalst afspraken, OLV Asse dokters, OLV Aalst telefoonnummer, OLV Ninove dokters, OLV Asse covid test, OLV Aalst Neurologie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sint-Martinusscholen TSO-BSO Sint-Martinusscholen TSO-BSO 208 meter 1. Deze school heeft geen brand alarmen in het labo en het lokaal is volledig uit hou...
SMMA SMMA 613 meter Sint-Martinus Middenschool Asse
De Neef & Co De Neef & Co 4 km Uw creatieve schoolleverancier Volledig assortiment voor de scholen, jeugddiensten e...
PIVO PIVO 6 km Opleiding hanteren exotische dieren
Securitas Academy Securitas Academy 8 km Behandelen de mensen als onkunde en geloven steeds in hun ongelijk.
Recensies
Verschrikkelijke ervaring! Ten eerste ben ik niet behandeld geweest door de dokter die voorzien was , nochtans al de ganse dag hebben ze mij geconfirmeerd dat het de juiste zou zijn, maar in de operatie zaal , surprise! Het is iemand anders! Daar staat dan ook nog een hysterische verpleegster te kraaien in haar hoogste decibellen over de documenten dat je intussen al een paar keer hebt moeten invullen over de allergieën dat je hebt op welke medicatie! Sorry mevrouw, ten eerste hoor je beter thuis op de vroege vismarkt en ten tweede hebben we niet alle medicatie van de pharmaceutical uitgeprobeerd!!! Dan moet je de ganse dag rustig blijven en heb je een gebelde die jouw bloed van onder de nagels haalt!!!
Dikke middenvinger naar spoed. Ik kom in de nacht met mijn baby van 5 maand omdat hij koorts heeft en niet stopte met wenen. Kreeg ik reactie van de “dokter” dat kinderen wel is koorts maken en dat mijn kind een goed gezet mannetje is, dat we Dafalgan moeten geven en na 3 dagen naar de huisarts moeten. Wij zijn naar Aalst gereden en mijn kindje bleek een virale infectie te hebben en COVID. SCHAAM JULLIE !!!
Zeker niet aan te raden. Ze laten zomaar spullen stelen en doen hier niets aan. Er hangen camera’s maar deze zouden niet opnemen. Dus laten ze de dief maar hun gang doen. Paar jaar geleden ook al. 2 dagen oprij spullen gestolen. Sommige mensen krijgen voorrang en dit duidelijk te merken. Verplegers en dokters hebben soms geen besef wat er daar gebeurt. Sommige dagen geen dokters te zien en alleen maar valse beloftes maken. Je zou er ontspannen moeten uitkomen, maar je komt er erger buiten. Geen aanrader!!!!
Dr Stephanie Pareyn is de slechtste gynaecoloog in dit ziekenhuis. Nul competentie, nul kennis. Ze won haar diploma in een pakje chips. Bovendien is ze erg arrogant, maakt ze veel fouten en doet ze later alsof er niets aan de hand is.
Slechte ervaringen dienst geriatrie. Mijn hoogbejaarde vader werd aan zijn lot overgelaten en onderworpen aan een aantal pijnlijke onnodige ondezoeken . Een mens is daar niets waard
Super , Vandaag behandeld geweest voor een liesbreuk. Waar ik de beste zorgen kreeg in de dagkliniek
Spoed is hier een ramp. Tenzij je letterlijk aan het sterven bent ben je beter af om nog tot Aalst te gaan. Foute diagnoses met gevolgen..
Parking vinden voor mensen die slecht te been zijn toch een probleempje.
Ondanks de wachttijd, die ze op voorhand hadden meegedeeld, werd ik vriendelijk beholpen. Ik kreeg de uitleg die ik nodig had.
NIET NAARTOE GAAN GA BETER NAAR UZ BRUSSEL ! Na 2 u wachten in pijn, zweet en koorts gewoon terug naar huis gegaan. Super onaangename en onbeleefde mensen die hier werken. Enkel dienst pediatrie dat TOP is , anders = niets waard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid