facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Olleke Bolleke

Olleke Bolleke

Info

Olleke Bolleke kan je vinden in SHOP 73 in het Wijnegem Shopping Center.
Neem ook een kijkje op onze algemene FB-pagina

Geschiedenis

http://www.facebook.com/Olleke.Bolleke.Candy.Shop



"Snoepwinkel met meer dan 250 soorten schepsnoep, Snoeptaarten,Pinatas,Ballonnen , American candy , Tiktok candy, shop 73 in het Wijnegem Shopping Center"
Adres: Turnhoutsebaan 5 Shop 83 , Wijnegem 2110, BE
Telefoonnummer: 03 353 25 49
Stad: Wijnegem
Route: Turnhoutsebaan 5
Huisnummer: Shop 83
Postcode: 2110


Openingstijden

Maandag: 10:00-20:00
Dinsdag: 10:00-20:00
Woensdag: 10:00-20:00
Donderdag: 10:00-20:00
Vrijdag: 10:00-21:00
Zaterdag: 10:00-20:00


op zoek naar gerelateerd: olleke bolleke gedicht, olleke bolleke snoep, olleke bolleke rebusolleke, olleke bolleke aalst, olleke bolleke thailand, olleke bolleke gedicht drs p, olleke bolleke kinderliedje, olleke bolleke sluis
Recensies
Op de locatie van de vroegere bloemenwinkel City Bloem vindt men nu een candy shop met een nooit gezien assortiment. Wie van snoep houdt of droomt die komt hier en vindt waar naar gezocht wordt. Ideaal pakket voor feestjes .Alles kan zelf ingedeeld worden. De snoeptaarten lijken mij leuk en lekker. Bezoek zeker aan te raden.
Super vriendelijke en heel enthousiaste Veronique die het level van deze winkel op haar eentje naar ongekende hoogtes tilt. Altijd bereid een extraatje te doen, heel empathisch en gedreven.
Onvriendelijk , wil voor 100 euro aan snoep kopen , maar ze willen niet helpen met inpakken. Snoep in pinata zetten. Dus laat ik het maar passeren . Ga wel naar een ander. Blijkbaar willen ze hier geen geld verdienen.
Lekker snoep Vriendelijke bediening , de verantwoordelijke staat altijd met een glimlach klaar om te helpen!
Zeer nette en verzorgde winkel. Maar de blonde oudere dame aan de kassa was zeer onvriendelijk. Ze was erg kortaf en arrogant. Ze negeerde elke vraag die ik stelde en mompelde in zich zelf. Dit profiel past niet bij een winkelmedewerker. Het feit dat ze haar mondmasker niet aanhad maakte het enkel nog erger. Heel jammer want verder had ik niets aan te merken op de winkel.
Heel veel lekkers… laat je ook maar is lekker gaan
Sinds mijn kindertijd 30 j geleden is Olleke Bolleke present in Wijnegem shop eat enjoy. Wie hier binnenstapt krijgt meteen zin in een lekker `bolleke`. Grote, en verse keuze aan schepsnoep, snoeptaarten, snoep in een speciaal blik, piñatas,... Ook veel keuze aan snoep van `vroeger` zoals de echte spekken, cuberdons..,. De bediening is ook zeer aangenaam, de mevrouw achter de kassa bediende me met een glimlach. Wat even belangrijk is.
Onvriendelijke vrouw, denkt dat ze zomaar spottend kan handelen tov potentiële klanten, ik vroeg hoe ik het schepsnoep moet nemen, mevrouw was zonder masker meer bekommerd om welke ingang ik had genomen ik had de juiste “Corona” ingang genomen, ik vraag nogmaals of ik een zakje mag om schepsnoep te nemen. Ik werd weer naar toe gesnauwd dus heb ik deze winkel zonder aankopen verlaten, heb in Kruidvat dan maar snoep gaan kopen :
Zeer onvriendelijk je gaat 1 minuut voor 9 binnen om nog snel snoepjes ré halen en je mag niets meer Nemen akkoord maar zeg dit op een vriendelijke manier en niet afblaffend . ZEER onvriendelijke verkoopster
Sorry maar als je de winkel sluit om 19u55 terwijl je open moet zijn tot 20u, maar vlak voor mijn neus de rolluik naar beneden doet, dan vind ik dat zeer slechte service! 20u=20u!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid