facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Olivier Hêne Photography

Olivier Hêne Photography

Info

Photographe Professionnel (Belgique / Namur)
Événements privés (Mariages, EVJF, Baptèmes, Grossesses, etc), sportifs, shootings et reportages divers.



"Photographe professionnel mariage portrait et famille a Erpent Namur Belgique"
Adres: Chaussée de Marche 489, 5101 Erpent, Namur, Belgium
Telefoonnummer: + 32 476 43 06 03
Stad: Erpent
Route: Chaussée de Marche 489
Postcode: 5101


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Shooting photo Namur, Shooting photo famille namur, Photographe grossesse Namur
Recensies
Ondanks de spanning als gevolg van mijn eerste fotoshoot, slaagde Olivier HÊNE erin een vertrouwensrelatie op te bouwen en meer ontspannen. Zijn advies en zijn kleine trucjes om me te begeleiden, inspireerden me. De foto's zijn echt prachtig, het resultaat is PRO. Om zo snel mogelijk opnieuw te doen!
Bovenkant. Echt. Olivier was niet zomaar de fotograaf van onze bruiloft, maar een echte partner die zich inzet voor de compositie van de beelden en het versterken van de sferen, de momenten en de gasten. Zeer aanwezig en beschikbaar terwijl ze discreet blijven, bijna onzichtbaar tijdens de ceremonie. Het resultaat is magnifiek en we krijgen vaak complimenten voor de foto's van het evenement. Ik raad aan !
Na meerdere keren uitstel vanwege het Belgische weer, houden we een zeer goede herinnering aan onze familiefotosessie in de kleuren van de herfst. We waren 2 koppels vrienden met onze kinderen wat betekende dat we veel foto's moesten maken! en Olivier nam de tijd om alle combinaties te maken die we wilden en meer... Serieus, beschikbaar, attent en geduldig, we prijzen zijn professionaliteit en bedank hem voor dit mooie moment dat in onze herinneringen en onze fotolijsten : gegrift zal blijven!
We hadden een leuke fototijd. Zeer professioneel, Olivier is proactief en komt met ideeën terwijl hij onze mening vraagt. Hij heeft ook aandacht voor onze verlangens en onze dwaasheden ^^ en wist ons op ons gemak te stellen. Het resultaat is geweldig en past bij ons. Heel erg bedankt Olivier ;- Update: Na de fotoshoot is het de reportage van onze Bruiloft die we toevertrouwden aan Olivier. En we worden niet teleurgesteld: de foto's zijn zeer geslaagd, levendig en sprankelend. Olivier heeft het heel goed gedaan. Nogmaals bedankt Olivier ;-
Uitstekende ervaring met Olivier op een verjaardagsfeestje, ik raad hem ten zeerste aan! Hij heeft het evenement met succes kunnen vereeuwigen door aandachtig te luisteren, geduld, grote creativiteit in de gefotografeerde foto's... en een resultaat dat aan onze verwachtingen voldoet. Goed gedaan en veel succes :-
Onze foto's waren unaniem onder onze gasten! We zijn erg blij met het werk van Olivier om onze mooiste momenten vast te leggen.
Schitterende fotosessie met Olivier. Hij heeft een geweldige locatie voor de sessie aanbevolen en hij heeft veel ideeën voor de enscenering. Een vakman die luistert naar onze wensen.
Ik raad aan. Zeer professionele en familiefoto's die perfect bij ons passen. Dankjewel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid