facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OLIVIER CONSTRUCT

OLIVIER CONSTRUCT

Info

Aannemer.

Geschiedenis

Olivier Construct N.V. is in Vlaanderen, Henegouwen en in het Noorden van Frankrijk een bepalende speler in de burgerlijke bouwkunde, met een duidelijke concentratie op betonwerk.

Tot de activiteiten van deze familiale onderneming behoren grondwerken, wegenbouw, rioleringswerken en de realisatie van tunnels, kokerbruggen, kelders, parkings en van specifieke gebouwen, echte "kunstwerken in beton".
Olivier Construct zet hiervoor 35 graafmachines in, een eigen transportfirma, een mobiele breek- en zeefinstallatie, prefab afdeling en een up-to-date betoncentrale.

Adres: Lodewijk De Raetlaan 24, 8870 Izegem
Telefoonnummer: 3251333030
Stad: Izegem
Route: Lodewijk De Raetlaan 24
Postcode: 8870



op zoek naar gerelateerd: Olivier Construct vacatures, Olivier Invest, Stortbeton Roeselare, Betoncentrale
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Algemene Bouwwerken Carrette Kevin. Algemene Bouwwerken Carrette Kevin. 669 meter Helaas geen goede ervaring mee.
Algemene Elektriciteit- en Vloerwerken watteny Algemene Elektriciteit- en Vloerwerken watte... 2 km - Algemene elektriciteit - Renovatiewerken - Nieuwbouw - Databekabeling - vloer en wa...
Himpe-Desmet Himpe-Desmet 2 km Zoals ze het zelf beschrijven: maatwerk is ons vak, hoe klein of grootschalig het ook...
Recensies
Constructiebedrijf voor wegenbouw met eigen betoncentrale. No nonsense mentaliteit en professionele opvolging van de werven. Dagdagelijks overleg betreffende lopende zaken op de werf met oog voor veiligheid, milieu en kwaliteit. Expert in aanbestedingen openbaar domein.
Interessant bedrijf
Vlotte samenwerking
Correct en vlot
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid