facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OLF Nieuwkerken

OLF Nieuwkerken

Info

Elke laatste vrijdag van juni danst menig been op de jaarlijkse OLF in Nieuwkerken-Waas, de grootste jongerenfuif van het Waasland.

Geschiedenis

Elk jaar op de laatste vrijdag van juni zakken duizenden enthousiaste fuifgangers af naar De Schakel in Nieuwkerken-Waas voor de jaarlijkse OLF Nieuwkerken, de grootste jongerenfuif van het Waasland. Voor de aanwezige jeugd is dit hét evenement om al hun examenstress te vergeten. Een unieke lichtshow, verschillende special effects en de aanwezigheid van verschillende top-deejays op onze podia zorgen voor een enorme sfeer.

Onze organisatie onderscheidt zich van andere soortgelijke evenementen door de unieke samenwerking van Chiro Iris, KSA Frassati, Scouts & Gidsen Sint-Martinus en KLJ Nieuwkerken. Deze Nieuwkerkse jeugdbewegingen zijn gegroepeerd binnen VZW De Schakel, die de opbrengst van de fuif besteedt voor het onderhoud van de lokalen en het terrein waar deze jeugdbewegingen gevestigd zijn.

Het spreekt voor zich dat een evenement als de OLF er niet vanzelf komt. Afgevaardigden van de verschillende jeugdbewegingen steken reeds in september de koppen bij elkaar om dit alles voor te bereiden. Tijdens de opbouw en de fuif kunnen we rekenen op een groot aantal medewerkers uit de verschillende leidingsploegen en ook onze oudste leden en oudercomités dragen steeds hun steentje bij.

Adres: Heihoekstraat 204b, 9100 Nieuwkerken-Waas, Oost-Vlaanderen, Belgium
Stad: Nieuwkerken-Waas
Route: Heihoekstraat 204b
Postcode: 9100



op zoek naar gerelateerd: OLF Nieuwkerken VIP, Olf nieuwkerken bussen, Olf nieuwkerken adres, Vip ticket olf, OLF Lebbeke, Olf betekenis, heihoekstraat 204b 9100 nieuwkerken-waas, Olf hln
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid