facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Okinawa Sushi & Grill

Info

Okinawa ademt de sfeer van een authentiek Japans restaurant #Grobbendonk U kan uw gerechten ook online bestellen, afhalen of gewoon thuis laten leveren <3

Geschiedenis

Okinawa Sushi & Grill is een gezellig sushirestaurant waar je tevens kunt afhalen of jouw maaltijd kunt laten bezorgen. Het restaurant is gespecialiseerd in de Japanse en Aziatische keuken en bereidt alle gerechten elke dag met de beste en meest verse producten.

Naast sushi vind je hier onder andere diverse grillgerechten, en gerechten van de wok. Het enthousiaste team en het ervaren keukenpersoneel zorgen ervoor dat jij gegarandeerd een geweldige avond beleeft.

Je bent van harte welkom bij Okinawa Sushi & Grill!

Adres:
Telefoonnummer: 003214756938
Stad: Grobbendonk



op zoek naar gerelateerd: Sushi Grobbendonk, Okinawa Sushi Grobbendonk, Sushi Herenthout, Sushi Herentals, Sushi Olen, Sushi Prijzen, Hoeveel kost een sushi boot, Sushi Zandhoven
Recensies
Zoon heeft om half 7 besteld. Het is nu 20 na 7 en hij staat nog aan te schuiven! Misschien moeten ze eens iemand inhuren om hun bestelsysteem te optimaliseren! Dit kan echt niet! Mijn zin in sushi zou al over zijn! Een uur later thuis en verkeerd bestelling meegekregen. Never again !!
Hele mooie presentatie, heerlijke smakelijke gerechtjes ,uitstekende wijn en zeer vriendelijke bediening. Natuurlijk is dit voor herhaling vatbaar.
Mijn bestelling was om 18u30 en buiten gekomen om 19u20. SCHANDALIG!
Superlekker, gevarieerde smaken en vers!
De lekkerste shushi van heel de kemp En, super vriendelijke mensen!
Heerlijke sushi!
Altijd zeer veel, lekkere en verse sushi! Vlotte en vriendelijke bediening.
Vandaag voor de 2de keer besteld, ruim op voorhand. Om 16.30u besteld voor levering om 18.30u. Bestelling is weeral meer dan een half uur te laat. Men kan tenminste eens verwittigen. Spijtig van de slechte service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid