facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Okinaha Waterloo

Okinaha Waterloo

Info

Le Concept Store OKINAHA se distingue par son éventail de produits et de services axés sur la longévité, le bien-être, la santé et la beauté.

Geschiedenis

Une sélection sérieuse des meilleures gammes de soins du visage et du corps, élaborés dans le respect de la nature, vous est proposée.

Vous trouverez également des enzymes, des acides gras, des vitamines et minéraux nécessaires à votre équilibre.

Dans notre librairie, une sélection d'ouvrages vous aidera à adopter de nouveaux comportements alimentaires, à favoriser votre immunité naturelle, à éliminer les aliments allergènes, à prendre soin de votre santé globale.

Mais avant tout, vous trouverez chez OKINAHA le conseil de spécialistes éclairés....



"Concept Store axé sur la santé, la médecine holistique, l’anti-âge ...Produits naturels, protections contre la pollution électromagnétique, magnétothérapie, compléments alimentaires, bilans santé ..."
Adres: Chaussée de Bruxelles 82 A, 1410 Waterloo (België)
Telefoonnummer: +32 (0)2 351 52 53
Stad: Waterloo
Route: Chaussée de Bruxelles 82 A
Postcode: 1410


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:30
Dinsdag: 10:00 - 18:30
Woensdag: 10:00 - 18:30
Donderdag: 10:00 - 18:30
Vrijdag: 10:00 - 18:30
Zaterdag: 10:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Sequoia Waterloo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Essential Oils Just 4 U with Victoria Essential Oils Just 4 U with Victoria 2 km dōTERRA oils are made for everyone. From soothing essential oils to personal care pro...
Recensies
Ik heb net deze geweldige winkel ontdekt! De verkopers glimlachen en zeer goed advies! Je vindt er alles: voedingssupplementen, essentiële oliën, boeken, biologische cosmetica, enz.!
Hyper teleurgesteld over het gebrek aan reactievermogen / ernst van de mensen in deze winkel. Na een vergeefse poging om contact met ons op te nemen via een formulier, twee mislukte oproepen, waaronder een met een persoon die waarschijnlijk last had van mijn oproep, zou een X-de persoon me in de volgende minuten terugbellen, het was 10.00 uur, en uiteindelijk , een gemiste oproep aan het eind van de dag ! Kortom, flagrant gebrek aan ernst toen ik interesse toonde in een aankoop van bijna €400,- Ik kan me niet eens voorstellen dat ik after-sales service nodig heb. Ik denk dat het beter is om ergens anders te zoeken voor meer betrouwbaarheid.
Hallo, ik heb een koptelefoon met luchtslang van Okinaha gekocht, na 3 dagen ontvangen, helaas hadden ze een klein defect. Na hen een e-mail te hebben gestuurd, onmiddellijk daarna, op dezelfde dag, antwoordde Okinaha me, hoorde en stuurde een nieuwe koptelefoon terug en dat nog voordat ik ze mijn oude defecte koptelefoon terugstuurde. Ik wilde zeggen dat hun after-sales service perfect, snel en efficiënt is, ik ben zelden op deze manier bediend op internet. Bedankt Okinah
Via de website een Bol d'air Jacquier besteld en alles is goed verlopen, goede communicatie. Wanneer de gelegenheid zich voordoet, kom ik graag langs om de winkel te ontdekken! ;
Voordat ik Okinaha en het zeer goede advies van hun makers kende, dacht ik dat bepaalde dagelijkse kwalen onvermijdelijk waren: slechte spijsvertering, gebrek aan energie... Vervolgens, door aanpassingen aan het lichaam aan te brengen via supplementen, is mijn algemene toestand aanzienlijk verbeterd. Dankjewel!
Geweldige winkel! De producten zijn van goede kwaliteit, maar het is vooral het advies dat de moeite waard is, om het te krijgen: vraag het aan Sarah, de beste adviseur van de winkel! Ik ben blij :
Kwaliteitsadvies, topverkoper en buitengewoon vriendelijk. Ik werd getrakteerd op geweldig advies over etherische olie. Een geweldige luisterbeurt.
Schitterende plek. Uitzonderlijk advies en een ongelooflijke e-shop met een uitstekende klantenservice. Ik raad 1000 x aan. Beste wensen
Heel goed advies van meneer Jean
Schitterende winkel gespecialiseerd in holistische zorg en hulpmiddelen, het gegeven advies is kostbaar, ik kom terug
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid