facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Okay Ternat

Okay Ternat
Adres: Statiestraat 90, 1740 Ternat, België
Telefoonnummer: 02 582 81 84
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Ternat
Route: Statiestraat
Huisnummer: 90
Postcode: 1740


Openingstijden

maandag: 08:00–19:30
dinsdag: 08:00–19:30
woensdag: 08:00–19:30
donderdag: 08:00–19:30
vrijdag: 08:00–19:30
zaterdag: 08:00–19:30
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ALDI ALDI 694 meter Low budget food. Maar zeker niet slechter.
Lidl Lidl 863 meter Keten van discountsupermarkten waar men terecht kan voor levensmiddelen en huishoudel...
Albert Heijn Albert Heijn 1 km Niemand weet waar de goederen in de rekken zitten. 3 keer naar iets gevraagd en drie ...
Recensies
Onaangenaam personeel zeker de oudste! Begon te roepen op mij omdat mijn dochter 2 mandarijntjes nam aan de kassa gratis voor jongeren. Onbeleefd en geen respect voor Allochtone!
Qr code van de zakjes wordt systematisch niet gescand. Bewust of onbewust? Was toch de bedoeling met deze herbruikbare verpakking.nAl meerdere malen, zowel door store manager als ander vast personeel.nn4 maanden later nog steeds het geval.nPure diefstal aan de kassa noem ik dat.
Zeer druk
Sommige personeelsleden zijn niet klantvriendelijk: je vraagt info i.v.m een inspiratievoordeel. Antwoord: mijn shift zit erop, maar staan wel met collega te kletsen ter plaatse. Je stelt diezelfde vraag aan de collega in gesprek, met als antwoord: ja,ja het is dat, zonder het te bekijken! Dan kom je aan de kassa: probleem en discussie betreffende het gratis artikel!nResultaat: niet tevreden klant en andere ongeduldigde, wachtenden!nMet vriendelijke groeten,nEen klantvriendelijke buschauffeur
Leuk en aangenaam om hier te winkelen!nGoed gelegen, heel netjes en voorzien van ruime parking. Vriendelijk personeel!nNiet het grote aanbod van een gewone Colruytwinkel maar toch genoeg keuze in het assortiment. Ideaal voor vlugge boodschappen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid