facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Okaidi Belgium

"Okaïdi-Obaïbi créent des vêtements, chaussures et accessoires pour bébés et enfants, de la naissance jusqu'à 14 ans. Des collections créatives et faciles à porter dédiées au bien-être et à l'épanouissement de chaque enfant."
Adres: Chaussée de Bruxelles 227 , Waterloo 1410, BE
Telefoonnummer: 02 354 03 72
Stad: Waterloo
Route: Chaussée de Bruxelles 227
Postcode: 1410



op zoek naar gerelateerd: Okaïdi winkels belgie, Okaïdi online, Obaïbi kinderkleding, Okaïdi Kortrijk, Okaïdi winkels Nederland, Okaïdi Nederland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Petit Bateau Petit Bateau 40 meter Zielig welkom deze 31/07 na maanden covid en de onmogelijkheid om naar de winkel te k...
Z mode d'enfants Z mode d'enfants 94 meter
River Woods River Woods 229 meter Gastvrij en behulpzaam zeer vriendelijk en professioneel. De verkoopmedewerkers hebbe...
Patrily Patrily 898 meter
Recensies
Leuke winkel, met een mooi assortiment en mooie collectie voor baby's en kinderen tot 12 jaar. De verkoopsters zijn super aardig en doen er alles aan om je tevreden te stellen! Ik raad aan !
De service is steeds minder klantgericht als het JONGE verkopers zijn. Geen oogcontact, geen glimlach, we stoppen de kleren niet in de plastic zakken. Jammer. Ik zal online kopen. Ik heb niets te verwijten aan de producten van Okaidi.
Het dragen van een mondkapje is verplicht in deze winkel, ik vind het een aanslag op onze vrijheid ook al is het inderdaad beter om het te dragen. Onvriendelijke verkopers!
Zeer mooie kleding, interessante promoties en een zeer aangenaam, glimlachend, vriendelijk en beschikbaar personeel, ik zal met veel plezier terugkeren!
Altijd erg blij met de kwaliteit
Kinderkleding van zeer goede kwaliteit. Ze hebben ook comfortabele opties voor kleinere kinderen die er tegelijkertijd erg leuk uitzien.
Glimlach luister zen houding perfect net genoeg om je niet onderdrukt te voelen
Leuk team, netjes en schoon
Het is kwaliteit.
Goed voor de kleintjes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid