facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ohana Pokebowls

"Voor de lekkerste Pokébowls van Oostende en omstreken, bent u bij ons aan het juiste adres "
Adres: Groentemarkt 18 , Oostende 8400, BE
Telefoonnummer: 059 44 07 55
Stad: Oostende
Route: Groentemarkt 18
Postcode: 8400



op zoek naar gerelateerd: Ohana Roeselare, Ohana take away, Ohana Oostende openingsuren, Ohana Roeselare openingsuren, Ohana poké bowl Roeselare, KING POKEBOWLS Oostende, Poke bowl oostende openingsuren, Ohana Pokébowls Roeselare menu
Recensies
Zeer lekkere bowls met verse ingrediënten. Keuze in overvloedEten: 4/5
Niet alle ingrediënten op voorraad hebben en andere goedkopere voorstellen, dan verwacht ik ook dat je zelf het prijsverschil compenseert of terugbetaald. Het afruimen van tafels kan misschien net iets rustiger als er mensen zitten te eten.
Snelle en vriendelijke bediening. Dagverse ingrediënten. Ruime porties. Een Medium was voldoende voor mij als flinke eter Ik at: Crunchy ChickenEten: 5/5
Niet slecht, maar ook niet super. Ruim aanbod, keuze uit menu of zelf samenstellen. De ingrediënten zijn vers en lekker, de rijst is lekker sticky. Alleen de gebruikte sauzen zien er niet zo smakelijk uit en er wordt zeer kwistig let omgesprongen. ps. Waarom nog al die plastic verpakking ?
Leuke plek en eten ok maar als mensen komen eten misschien zelf de bestelling uitvoeren. Wij wisten dit niet en hebben 5 tot 10 minuutjes gewacht aan een tafel zonder dat iemand ons iets kwam zeggen. Komt iets huiselijker over en het kost niet veel extra moeite.
Poke bowls wat is dat... Dacht ik. Tot we gingen eten bij ohana pokebowls. Zalig gegeten, healthy en snel ..
We hebben er met enkele vrienden een medium Crunhy kip besteld ,ik vond het lekker en een gezonde maaltijd het is zeker de moeite om eens te proberen de kip is alvast een aanrader. het personeel is er vriendelijk en behulpzaam .
Veel te lang wachten op de bestelling. En amper vlees/vis dat je krijgt.Eten: 3/5
Verrassend lekker. Mooie keuze en vriendelijke bediening. Ik ga er zeker terug.
De pokebowls zijn heerlijk en je krijgt zeker voldoende. De suchi rijst is goed klaargemaakt en de andere ingrediënten smaken vers. Je wordt snel en vriendelijk bediend. De prijs is correct voor wat je krijgt. Locatie is gezellig ingericht en is niet groot. Zeker een aanrader om naar toe te gaan. Voor levering aan huis kan je wel heel lang wachten ik heb al meerdere keren ongeveer 2 uur moeten wachten op mijn bestelling, maar het smaakt wel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid