facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oh Oats

Info

PREMIUM OH!MADE GRANOLA
ZONDER suiker - ZONDER olie
100% PUUR NATUUR
BIOLOGISCH
KROKANT - GLUTENVRIJ - VEGAN



" Lokaal en handgemaakt - ambachtelijke producent uit Leuven 100% Puur - zonder toegevoegde suikers, stropen of olie! Met 100% puur fruit banaan, framboos, ananas-mangoen 100% pure chocolade Uniek in België Overheerlijk en superrr krokant Certificaat - Vegan, duurzaam en milieuvriendelijk"
Adres: Bierbeekstraat 38, 3360 Korbeek-Lo, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +32473592534
Stad: Korbeek-Lo
Route: Bierbeekstraat 38
Postcode: 3360



op zoek naar gerelateerd: Oats Leuven, On Oats verkooppunten
Recensies
Er is een tijd voor en eentje na de Oh!Oats granola. Voordien dacht ik eerder aan een boterham met choco geen Nutella! of een pannenkoek als ontbijt als ik echt mocht kiezen. Maar nu is het enkel nog granola wat de klok slaat! Geweldige en pure smaak, superlekker in combinatie met vers fruit als banaan of mango. En het heerlijk voldane gevoel krijg je er gratis en voor niets bijGeen gesuikerde granola van de supermarkt meer vanaf nu, maar ‘the real deal’!
Gewoonweg de beste granola die er bestaat. Ik eet de daily gold het liefst met acai, aardbeien en banaan. Hemels, geen lekkerder en gezonder ontbijt dan deze oh oats. Zoals de naam zegt… dit is gold!
Overheerlijk,iedere keer opnieuw! Een ideaal kerstkadootje voor mijn zoon die er gek op is !
Geweldige granola met vers ingebakken fruit dat je er echt in proeft, zalig! Perfecte energierijke en gezonde start van de dag
Lekkere granola. Ik ben fan van de Sparkle. Niet normaal lekker eigenlijk en een tikkeltje verslavend. Jammer dat deze niet in het basisaanbod zit. Zou van mij overal te koop mogen zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid