facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oh'Green Zwijndrecht

Oh'Green Zwijndrecht

Info

Shoppen in een oase van groen! Je kan genieten van verschillende werelden als buitenleven, binnenleven, dierenwereld, waterwereld en bloemenwereld.

Geschiedenis

Welkom op de officiële Facebook pagina van Intratuin Zwijndrecht!

Op deze pagina willen we je graag inspireren en op de hoogte houden van leuke acties en aanbiedingen. Laat je hier jouw ervaringen, tips en opmerkingen aan ons weten? Daar zijn we hartstikke blij mee! Om er zeker van te zijn dat dit platform voor iedereen een leuke plek is om te bezoeken, hebben we de volgende ‘spelregels’ vastgesteld:

• Wij accepteren geen beledigingen, discriminatie, obsceniteiten of respectloos gedrag.

• Reclame of advertenties, in welke vorm dan ook, zijn niet welkom en worden verwijderd.

• We staan open voor discussies en kritiek; deze kunnen ons helpen onze producten en diensten te verbeteren. Wel behouden wij ons het recht om negatieve berichten, herhaalde discussies of afgehandelde klachten te verwijderen om hiermee onze andere fans niet tot last te zijn.

• We proberen je vraag altijd zo snel mogelijk te beantwoorden. Vertrouwelijke, strategische of commerciële onderwerpen kunnen niet beantwoord worden.

• Om je privacy te beschermen, verwijderen we posts met persoonlijke gegevens. Wij raden je aan om geen persoonlijke gegevens op onze pagina te plaatsen. Als je ons deze gegevens stuurt, willen we je vragen om dit te doen via een privébericht.

• Wij kunnen personen op onze pagina blokkeren indien zij zich niet aan deze regels houden.

We beheren onze pagina volgens deze richtlijnen om het een fijne plek voor iedereen te houden. Wil je meer informatie over onze spelregels? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Adres: Hoefijzersingel 1, 2070 Zwijndrecht
Telefoonnummer: 03/253 41 41
Stad: Zwijndrecht
Route: Hoefijzersingel 1
Postcode: 2070


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Oh' Green folder, Oh Green Aarschot, oh'green honden toegelaten, Oh' Green ecocheques, Oh Green Ninove, Oh Green Ekeren, openingsuren oh'green olen, Bloemen oh green
Recensies
Super mooie winkel met een ruim assortiment aan planten en toebehoren, ook de dieren afdeling is een plezier. Op een woensdag avond gaan winkelen en genoten van de rust en de orde, de winkel is proper en heel aangenaam om te winkelen. De aanwezige dieren hebben mooie ruime/propere verblijven zoals je het wenst voor ze! Ik had een extra ster gegeven als ik mijn ecologisch kattenzand ook met eco cheques had mogen betalen! Hier zie je me terug, liefst met de auto zodat ik deze kan vullen met planten.
Triestige winkel geworden. Zeer duur, nog weinig aanbod
Vriendelijk personeel , winkel lijkt groot, maar rap terug aan kassa.
Leuke winkel veel keus van planten Allerlei potten en andere benodigdheden om je tuin en terras gezellig te maken
Ruime parkeerplaats. Grote kerstboom gaan kopen , ze hebben mooi verpakt en helemaal tot in de koffer gelegd .
Je vind er van alles zo wel voor dieren ,tuin en binnen decoratie Veel verschillende planten en bloemen
Mooie winkel met heel veel keuze, vriendelijk personeel en gemiddelde prijsklasse.
Vandaag langs geweest met een klein probleempje.Aan de balie van de klantendienst werdt ik zeer vriendelijk geholpen door een toffe dame die onmiddellijk de verantwoordelijke erbij riep om een oplossing te zoeken. De service is fenomenaal hoe het werdt opgelost.De naservice die hier geboden wordt is een voorbeeld voor vele.Ik raad iedereen deze winkel aan Ik ben zeer tevreden terug naar huis gegaan
Aangenaam winkelen, groote keus, profesionele informatie door vriendelijk personnel. Gemakkelijk parkeren.
aan de jonge dame van de dierenafdeling...bedankt voor je tijd dat je nam om ons meer dan voldoende uitleg te geven over ons nieuw konijntje. Op een rustige, beleefde manier. Zelfs met de kleine extraatjes dat we wouden kopen heb je ons perfect verder geholpen. Bedankt !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid