facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OFFITEL

OFFITEL

Info

Telefoontjes plegen of ontvangen, ervaart u dat als een tijdrovende bezigheid? Dan kan u een beroep doen op de telefonische diensten van Offitel.



"24/7 Onthaal en telefoonopvang voor vrije beroepen, zelfstandigen en bedrijven"
Adres: Mieënbroekstraat 33-35, 3600 Genk
Telefoonnummer: 0800 93 0 96
Stad: Genk
Route: Mieënbroekstraat 33-35
Postcode: 3600



op zoek naar gerelateerd: Web Offitel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Connect4U Connect4U 3 meter Connect4U, super sterk Team! Mijn bereikbaarheid en klantenservice onder controle!
Recensies
Beheren het telesecretariaat van mijn huisarts. Zeer onvriendelijke telefoniste. Gewoon inhaken. Zeveren over een patiëntenstop die er helemaal niet is. Zogezegd geen afspraak mogen inplannen na overleg met huisarts terwijl huisarts van niets wist.
Zeer zwak en onbetrouwbaar telecenter. Patiënten hebben mij volgende feedback gegeven: lang wachten tot 7 min, onvriendelijke telefonisten heb zelf gebeld om te testen, onvoldoende gebriefd terwijl je dit wel schriftelijk aan hun doorgeeft, etc... . Indien je met een onlineagenda wil werken zou ik je dit met offitel ook afraden. Hun samenwerking met doctena loopt stroef, ze sturen je van het kastje naar de muur als je navraag doet over waar de fout zit. Zelf heb ik 6 weken moeten wachten, eindeloos zelf moeten terugbellen en zelfs na deze periode was mijn probleem niet opgelost. Uiteindelijk heb ik dus mijn installatiegeld teruggevraagd en dit weigeren ze terug te betalen. Offitel is dus in essentie een winkel die je een dienst verkoopt die niet werkt. Vreselijk Bottomline: don't do it.
Super vriendelijk personeel met tips en info over bak methode’s
Vertaald door Google Een rustige plek en het is vredig. Origineel Ciche miejsce i spokojnie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid