facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Office-IT

Info

Your Cloud & Managed Services Provider!

Geschiedenis

Office-IT is een Belgische onderneming uit Olen die opgericht werd in 2012 en inmiddels 15 ervaren medewerkers telt. In minder dan 5 jaar tijd groeide Office-IT uit tot een degelijke en betrouwbare business partner, die met innovatieve technologieën en sterke partnerships zowel bestaande als nieuwe klanten weet te overtuigen.

Klanten verwachten oplossingen die de huidige beveiligingsrisico’s van data verminderen en de complexiteit van hun ICT-systemen vereenvoudigen. Om aan de verhoogde vraag naar beveiliging en continuïteit van de ICT-processen te voldoen, opende Office-IT in Deurne een tweede datacenter met een eigen Cloud-service (2014).

Met een uniek aanbod van Managed- en Cloud services, een team van ervaren IT-experten en een ruim aanbod aan high-end oplossingen is Office-IT dé ideale partner op vlak van advies, installatie en onderhoud van al uw ICT-projecten.

Bent u op zoek naar de meest efficiënte oplossing voor uw IT-project? Dan bent u bij Office-IT aan het juiste adres!



"Eén partner voor al jouw IT-noden. Niet zomaar een strategische partner, maar een vertrouwenspersoon die jouw organisatie door en door kent.Geef je IT-beheer uit handen, maar behoud de controle. Wij voorzien de kapstok. Sterk en betrouwbaar, stabiel en toch flexibel. Jij hangt eraan wat je wilt. Samen met jou maken we technische keuzes op maat van jouw IT-omgeving en integreren we de meest geschikte oplossingen op de markt. Zo helpen we jou je bedrijfsdoelstellingen en je geplande groei te realiseren."
Adres: Armand Segerslei 118, 2640 Mortsel
Telefoonnummer: +3234466002
Stad: Mortsel
Route: Armand Segerslei 118
Postcode: 2640


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Office-IT Olen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MadMac MadMac 888 meter Apple service, verkoop, installaties en reparaties gericht op professionals en kmo’s....
C-Clear Partners C-Clear Partners 1 km Vertaald door Google Leuke kantoren. Origineel Nice offices.
Recensies
Compleet aanbod aan IT diensten voor de kmo, specialisten in hardware, software en Managed services.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid