facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Office des Propriétaires

"Fondé en 1875, l’Office des Propriétaires OP est le plus ancien groupe immobilier actif en Belgique. Dirigé par Guillaume Pinte depuis 2015, le groupe dispose de bureaux à Bruxelles et à Gand.En 143 ans d’existence, l’Office des Propriétaires a développé son expertise dans le domaine des services immobiliers. Son objectif est d’établir des partenariats durables avec tous les acteurs du marché immobilier - propriétaires, investisseurs, promoteurs, constructeurs, etc.Avec un portefeuille de 6.000 appartements, l’OP est aujourd’hui le leader belge de la gestion privative. Il figure par ailleurs parmi les principaux acteurs du pays sur le marché du syndic d’immeubles."
Adres: Rue Vilain XIIII 53-55 Vilain XIIII-straat 53-55 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 626 08 26
Stad: Brussel
Route: Rue Vilain XIIII 53-55
Huisnummer: Vilain XIIII-straat 53-55
Postcode: 1000



op zoek naar gerelateerd: Office des Propriétaires avis, Office des propriétaires contrat de bail type, Office des Propriétaires service juridique, Office National des Propriétaires, Syndicat des propriétaires, Syndicat propriétaire Bruxelles, Association des propriétaires bailleurs, Syndicat des propriétaires Mons
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Galliford Galliford 61 meter
Ata-Construct Ata-Construct 126 meter
Citco Belgium Citco Belgium 138 meter
Imargo Imargo 149 meter Pas op voor de slechtste service ooit van dit bureau, huur niets bij hen, je zult mer...
Titan Titan 163 meter Zeer correcte prijzen ook voor particulieren
Residentia Park Residentia Park 166 meter
Immo Hugo Ceusters Immo Hugo Ceusters 175 meter Ik ben op zoek naar een commercieel of industrieel gebouw en heb nood aan degelijke i...
Louise Properties Louise Properties 217 meter Agentschap dat kwaliteitsproducten aanbiedt en zeer attent is op de behoeften van zij...
Louise-Marie Louise-Marie 336 meter
Memco Memco 360 meter
Charex Charex 378 meter
Afrimaximmo Afrimaximmo 402 meter
Van Rokeghem B & E Van Rokeghem B & E 428 meter Zeer goed bureau professionaliteit, vriendelijke ontvangst in een woord perfect Ik ra...
Celanimmo Celanimmo 462 meter
Igeo Igeo 531 meter
Gilson/T. Gilson/T. 531 meter DICHTER OM TE VLUCHTEN... Afgelopen 03 kwamen we uit Parijs om een ​​pand te bezoeke...
Recensies
Ik had al veel slecht mogen vernemen van dit bedrijf. Eerst zien en dan geloven denk ik dan. Ik kan enkel stellen dat het de realiteit is. Dit bedrijf antwoordt niet op mails. Zelfs indien je over een periode van meer dan een maand verschillende antwoorden herinneringen op je eigen mail stuurt verneem je niets van hen. Ze houden je voor de gek en brengen je in de problemen.
Ik kan me alleen maar bij de lange stroom aan negatieve reacties aansluiten. Zowat met alle mogelijke kanten in aanraking gekomen verhuurder, huurder, derde partij en steeds hetzelfde verhaal: totaal geen opvolging van wat dan ook, geen reactie op mails of telefoons, contactpersoon die voortdurend en zonder enige notificatie verandert en heel wat mensen die flink in de problemen komen daardoor. Niet te begrijpen dat mensen hun zuurverdiende centen nog aan deze club geven.
Ik lees heel slechte beoordelingen van huurders maar ik deel dezelfde mening als verhuurder. Enorm verloop van personeel. Nauwelijks bereikbaar en zelden een antwoord op email. Geen aangename samenwerking.
Wat een verschrikkelijk slechte dienstverlening... İk zit al twee maand te wachten op het in orde brengen van een badge, maar ze slagen er maar niet in. Ze maken een afspraak bij hen op kantoor waar ze er niet zijn, vervolgens geven ze mij ren badge die niet werkt en nu ben ik al twee weken aan het wachten op dat ze langskomen. Belofte na belofte waar niets uitkomt. Vermijd deze syndicus, zeer slechte service. Via telefoon moesten we hen niet bellen want ze nemen niet op.
Een duiventil. Enorm personeelsverloop. Geen bericht mbt nieuwe contactpersonen. Dossiers worden niet opgevolgd. Niemand weet ooit van iets. Ronduit wanbeheer. Bedrijf is louter gefocust op groei door overnames en fusies Optima Real Estate, Trevi , doch is totaal niet geïnteresseerd in een tevreden klant.
Na een bezoek aan een appartement was ik geïnteresseerd en heb ik meteen de nodige documentatie doorgestuurd. Ze lieten weten dat onze loonfiches en dergelijke werden gecontroleerd door de juridische dienst. En werden er zelfs vrij persoonlijke vragen gesteld over mijn tijdelijk ziekteverlof, waar ik niet mee gediend was. Dat terzijde heeft die correspondentie 3 weken geduurd om dan te horen te krijgen dat het contract door iemand anders getekend was. Ik ben dan naar het appartement gaan kijken boven het andere, dat zogezegd hetzelfde was dan dat andere. Bleek dat ze 200 euro meer vroegen omdat het een verdieping hoger gelegen was. Straf, want de plek zit vol met schimmel en vochtplekken en dan nog durven jullie 1300 euro te vragen. Dat is 200 euro meer dan het appartement eronder dat in deftige staat is. Schandalig.
Bijzonder amateuristische dienstverlening. Emails worden bijna nooit beantwoord en valse beloften worden gedaan! Indien het van mij zou afhangen zou ik nooit OP kiezen als Syndicus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid