facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OEVER-IJS

OEVER-IJS

Info

We zijn weer alle dagen open voor jullie, met de lekkerste ijsjes, Brusselse wafels, vlaai, diverse frisdranken, bieren en koffie, behalve donderdag!!

Geschiedenis

wij zijn een ijsterras dat open is vanaf1 april tot begin oktober.U bent hier aan het juiste adres voor het bestellen van ijstaarten, kerststronken, communielammetjes, bruidstaarten,..Wij komen ook met een van onze ijswagens naar uw feestlokatie.
Van 1 oktober tot 30 maart zijn in onze wagen de lekkerste hot-dogs en hamburgers, Mexicano's en Duitse braadworsten te verkrijgen...Bel voor info en wij komen ook naar uw feest !! Dank u.



"Wij zijn open rond 1 april, bij mooi weer al eerder, tot 30 september, bij dan nog mooi weer zijn we langer open...Volg ons ook op social media..."
Adres: Snellewindstraat 60, 3950 Bocholt (België)
Telefoonnummer: +32496027349
Stad: Bocholt
Route: Snellewindstraat 60
Postcode: 3950


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 21:30
Dinsdag: 13:30 - 21:30
Woensdag: 13:30 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: Oever IJS ijskar
Recensies
Het is goedkoop om een biertje te drinken. Het is zelfbediening. Van Lozen via fietspad langs het kanaal naar Bocholt kom je er langs.Sfeer: 4/5
Had een coupe breselienne, vond de vanille ijs smakeloos, wel lekkere koffie. Jammer dat je er alleen kan cash betalen.
Lekker ijs met een leuke speeltuin voor kinderen Kindvriendelijkheid: Speeltuin voor kinderen. Trampoline wel oud en niet heel veilig meer
Lekker ijs en een mooi onderhouden tuin.
Waarom 3 sterren : Ik vraag warme chocoladesaus en ik krijg van die harde chocolade ondanks ik dit duidelijk heb gevraagd ! De kleine vraagt citroenijs of desnoods citroenlolly zoals op de crème-wagens is gedrukt en dit kon ook niet? Jammer
Ik heb nog nooit zo lekkere ijs gegeten. Het was super lekker die Brusselse wafel met aardbeien. Ik heb er van genoten
Zeer goedEten: 5/5
Lekker ijs maar je kan alleen cash betalen. Pinnen of payconiq kennen ze nog niet.
Lekker ijs, coupes, ook wafels en vlaai. vriendelijke bediening Joshua is the best, klein retro speeltuintje. Heerlijk rustig, aan de rand van het water, langs ' t fietspad.
Omdat het allemaal buiten is hoef je gelukkig geen mondkapjes op. Bij de toiletten was het een beetje afwachten of er al iemand binnen was. Ook met afstand houden viel het niet mee, vanwege een tafeltje net voor de afhaalbalie en wc. Het ijs was weer prima.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid