facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Octavie Centre de bien-être, Institut de beauté et Piscine

Octavie Centre de bien-être, Institut de beauté et Piscine

Info

Centre de bien-être à Kain/Mont-Saint-Aubert.
Massages, spa, hammam, Jacuzzi, balnéo, piscine intérieure.
Soins esthétiques et cours sportifs

Geschiedenis

Dans une piscine chauffée à 33 degrés pour un confort optimal des petits et des grands, nous proposons des cours d'apprentissage à la nage, d'aquabiking, d'aquagym, des massages, la possibilité de louer juste la piscine avec votre famille ou vos amis.

Dans la partie centre de bien-être sur plus de 80 m2, nous offrons à notre clientèle multiples façons de se détendre en toute intimité. Venez en couple ou avec quelques amis profiter de notre infrastructure. Un vestiaire est à votre disposition pour vous débarrasser de vos habits de travail… Enfilez un confortable peignoir et rafraichissez vous de la façon la plus romantique qui soit : une coupe de champagne et quelques verrines vous attendent dans espace-détente… Confortablement assis dans un relax…
Ensuite… Une douche massante ? Chromothérapie dans une baignoire à bulles aux huiles essentielles ? Poursuivre au Champagne dans le Jacuzzi situé sur la terrasse ? A vous de choisir ! Profitez aussi de l’effet revigorant d’une douche suédoise après quelques instants passés dans le sauna ou dans le hammam…



"Octavie est le lieu idéal pour penser à VOUS !Nous disposons :- d’un institut de beauté soins visage, massages, amincissement, ....- De deux piscines libres à la location en famille ou entre amis.- De deux espaces spa privatifs haut de gamme sauna, hammam, jacuzzi, espace de détente, douches pluie et cascade.- D’une salle polyvalente/réunion libre à la location avec ou sans la piscine idéal pour repas de famille ou conférence professionnelle.- D’une cabine de cryothérapie corps entier pour soulager tous les maux.- D’un magasin de prêt-à-porter et bijoux féminins.À la campagne avec un grand parking gratuit."
Adres: 118, rue de la Résistance, 7540 Kain
Telefoonnummer: 003269670438
moc.liamg@eivatcoertnecel
Stad: Kain
Route: 118, rue de la Résistance
Postcode: 7540


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 23:00
Dinsdag: 09:00 - 23:00
Woensdag: 09:00 - 23:00
Donderdag: 09:00 - 23:00
Vrijdag: 09:00 - 23:00
Zaterdag: 09:00 - 23:00
Zondag: 09:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: sauna tournai, wellness henegouwen, saun art, sauna pecq belgique, saunart prix, sauna le pecq, wellness doornik, thermen doornik
Recensies
Goedeavond, Slechte ervaring en teleurgesteld. Een verkorte poolsessie die "privé" zou moeten zijn. Na een uur kwam er een man binnen in een badjas. Eenmaal buiten niemand bij de receptie om uitleg te hebben. Helaas zal ik daar nooit meer een voet zetten. Privacy niet gerespecteerd.
We gaan er regelmatig heen als koppel om te profiteren van de HOUT-ruimte met hamam, jacuzzi overdekt terras en sauna, massage als optie. We waarderen de plaatsen die altijd erg schoon zijn we hebben nog nooit het zwembad geprobeerd, waarover ik wat meer kritische opmerkingen zie. Het verwijdert een ster voor de prijs die niet binnen ieders bereik ligt, ook al is het mogelijk om te profiteren van een last-minute prijs. Ik zal er weer heen gaan.
Eerste keer en geweldige ontdekking We huurden het Octavie-zwembad voor 2 uur. Het is goed zonder tegendeel. Vriendelijke ontvangst, groot zwembad, veel spelletjes gratis beschikbaar Zeer goed water, grote kleedkamers en douches. Schone plaats en gratis parkeergelegenheid recht tegenover We komen met plezier terug! Ik heb een ster verwijderd voor de prijs
Hallo , We hebben de twee privéspa's meerdere keren geprobeerd. Zij zijn perfect. De ontvangst is altijd aangenaam. De plaats verdient te worden geclassificeerd als 'Luxe'. Absoluut te doen.
Al enkele uren doorgebracht in de privé Essance Wood spa en het verlangen om weer van deze plek te genieten blijft terugkomen. Door de drempel van Octavie te overschrijden, kan men alleen worden overgehaald om een ​​ontspannend en rustgevend moment door te brengen. Het is altijd met een lichte ziel en een kalme geest dat ik deze charmante hem verlaat. Het is een van die plaatsen die ik me altijd zal herinneren wanneer de behoefte zich voordoet om me los te koppelen van mijn dagelijkse leven. Dank u voor dit plezier dat u biedt.
We hebben een geweldige tijd gehad in de nieuwe "Essence Wood" -ruimte De uitrusting is echt indrukwekkend Het uitzicht is erg mooi Het personeel was erg gastvrij Een ideale plek voor een moment van ontspanning
Warm welkom, een ideale omgeving voor welzijn en comfort, alles is erop gericht om u op uw gemak te stellen, gemakkelijk bereikbare parkeerplaatsen, prijzen in overeenstemming met de kwaliteit van de diensten.
Eerste keer en geweldige ontdekking We huurden het Oscar-zwembad voor 2 uur. Het is goed gegarandeerd zonder tegenover. Vriendelijk onthaal, zeer groot zwembad, veel spelen en boeien gratis ter beschikking, zelfs voor de allerkleinsten, aankleedkussen, ligstoel… Zeer goed water, grote kleedkamers en douches. Schone plaats en gratis parkeergelegenheid recht tegenover We komen met plezier terug! Ik heb een ster verwijderd omdat de prijs nog steeds vrij hoog is.
PURE ONTSPANNING op een prachtige locatie. Een prachtige plek op slechts enkele minuten van het stadscentrum van Doornik. Een elegant wellness- en behandelcentrum waar het personeel erg vriendelijk en glimlachend is. Het was een echt moment van ontdekking, geluk en vooral van diepe ontspanning, zowel tijdens de behandelingen als in de privé-spa. Bedankt aan het hele team voor hun professionaliteit en discretie... het was gewoon perfect van A tot Z!!!! De "zenitude" m is binnengedrongen... Ik raad ten zeerste aan !
We kwamen meerdere keren in hetzelfde jaar, de netheid was aanwezig. Behalve dat toen we voor het laatst kwamen, niemand om ons te verwelkomen bij de receptie, we 15 minuten te laat werden gebracht. De tegels waren erg vies, bosjes haar in het zwembad, vloer die geen tijd had om te worden geschraapt. Kortom, om nog maar te zwijgen van hun stijging die bijna verdubbeld is. Er zijn zeker meer nadelen dan meer. Ik zal daar niet meer teruggaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid