facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OceanBedding Waterbedden

OceanBedding Waterbedden

Info

OceanBedding WaterbeddenLonderzeel - Brussel - Antwerpen - Aalst

Geschiedenis

Oceanbedding uit Londerzeel adviseert al meer dan 23 jaar mensen met rug- en slaapproblemen. Ons doel? U een optimale nachtrust bezorgen. Dat doen we met gefundeerd en professioneel advies, gebaseerd op onze jarenlange ervaring als expert in waterbedden en watermatrassen.

Naast ons hoogstaand assortiment, mag u ook voor wat betreft onze uitstekende service op beide oren slapen. Zo leveren wij uw waterbedcombinatie gratis in heel België en staan we ook voor u klaar als uw waterbed verhuisd of vervangen moet worden.


Ontdek ons compleet assortiment aan waterbedden en watermatrassen op deze website of in onze toonzaal. Wij maken ook buiten onze openingsuren graag tijd voor u. Contacteer Oceanbedding vrijblijvend voor meer informatie of een afspraak. Door te slapen op water komen uw dromen uit!

Adres: Brandweerplein 2, 1840 Londerzeel
Telefoonnummer: 0475 952990
Stad: Londerzeel
Route: Brandweerplein 2
Postcode: 1840



op zoek naar gerelateerd: Waterbedden Gent, Poseidon waterbed, Waterbedden Oost Vlaanderen, Profine waterbed, Verhuizen waterbed, Luchtgeveerde matras
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sarens Sarens 92 meter Kwaliteit, vriendelijk, behulpzaam, kennis van zaken!
Bakkerij DAVID Bakkerij DAVID 3 km Meer professioneel volk in de winkel plaatsen. Eventueel een kleine opleiding geven i...
FløKKs FløKKs 3 km Wij zijn voortdurend op zoek naar verrassende, nieuwe producten met een mix van style...
Ondergoed Voor Mannen Ondergoed Voor Mannen 3 km Vriendelijk geholpen Johan! Top service
Shopsophiestore Shopsophiestore 4 km Sophisticatedbox by Sophie
Recensies
Oceanbedding is voor ons de beste keuze bij de aanschaf van een waterbed. Yvan geeft uitleg en raad om de klant in staat te stellen het perfecte bed te kiezen. De wachttijd tussen bestelling en plaatsing is redelijk. Het bed wordt door Yvan geplaatst en gevuld. Daarna is het genieten geblazen. Bedankt voor de uitmuntende service! Oceanbedding est le meilleur choix pour nous lors de l'achat d'un lit à eau. Yvan fournit des explications et des conseils pour permettre au client de choisir le lit parfait. Le temps d'attente entre la commande et le placement est raisonnable. Le lit est placé et rempli par Yvan. Après cela, il est temps d'en profiter. Merci pour l'excellent service!
Ons waterbed hebben we al 20 jaar! De thermostaat en verwarmingselement hadden het begeven. Op 2 dagen is het euvel verholpen. Waarvoor onze dank voor deze vlotte en snelle service.
Zocht een nieuw watermatras dit vanuit Spanje, hier is die moeilijk te vinden. Na zoeken op internet kwam ik bij oceaanbedding terecht. Waar ik uitermate vriendelijk werd ontvangen. Na mijn probleem hebben uitgelegd, en over de technische kant gesproken, heb ik besteld. Mijn schoonzoon die toen in Belgie verbleef kon hem ophalen. Met de mededeling bel maar bij moeilijkheden plaatsing. Ik moet zeggen Oceaan werkt heel professioneel met een voorbeeld van ?service, voor velen een voorbeeld. groeten en bedankt
Een goede ontvangst waarbij je een volledige correcte uitleg krijgt. Alles was volledig naar wens vanaf de eerste uitleg tot en met de plaatsing. Ook een tijdje na de plaatsing werd er nog gevraagd of alles nog steeds in orde was. Echt topservice!! Een aanrader voor iedereen.
Het type van waterbed,Body Frame een echte aanrader,zeker waar voor mijn geld en goede service en feedback wat zeer belangrijk is.
Na veel jaren te hebben geslapen op een waterbed van Oceanbedding hebben we de overstap gemaakt naar een luchtbed. Opnieuw hebben we hiervoor Yvan van Oceanbedding aangesproken omdat in hun aangeboden gamma de top van de luchtbedden aanwezig is. Een luchtbed biedt namelijk het comfort van een waterbed zonder kans op lekken en met een perfecte individuele regeling inzake lichaamsondersteuning. Na een perfecte levering en installatie door Yvan, slapen we ondertussen al enkele dagen op ons luchtbed. Zelfs na enkele dagen kunnen we niet anders bevestigen dat het zalig is om te slapen op een luchtbed. Het is wel altijd eventjes schrikken om in een koud bed te stappen... maar dat nemen we er graag bij! Zeker een aanrader voor wie zonder water het comfort van een waterbed wil.
in 2015 ons waterbed gekocht bij Oceanbedding. Zeer professionele uitleg en advies gekregen. Super service bij plaatsing, we ontvangen automatisch bericht als het tijd is voor de onderhoudsproducten, dat hoeven we dus niet zelf in onze agenda te noteren. In 2017 nog een waterbed bijgekocht voor 1 van de kinderen. Tot op heden nog steeds supertevreden van onze aankoop.
Bijzonder gedegen kennis van waterbedden, materialen en fabricatie; klantvriendelijk en oplossingsgericht. Een aanrader!
Ons 1ste waterbed hebben we ook door Yvan laten installeren, waar we 10 zalige jaren op hebben geslapen. Daarna toch een zijsprong genomen naar een elektrisch verstelbare boxspring voor een jaartje! Na veel slapeloze nachten zijn we terug bij Yvan gaan aankloppen voor een nieuw waterbed, dankzij zijn advies en super klantenservice was de keuze snel gemaakt! Nu liggen we alweer een maand super zalig in ons waterbed. Ben je op zoek naar een waterbed ga zeker even langs bij Oceanbedding! Hier krijg je klantenservice met een hoofdletter K!
Alhoewel ik me niet gauw laat verleiden tot het schrijven van recencies vind ik het in deze Corona tijden toch belangrijk om de kleine zelfstandige een duwtje in de rug te geven, zeker als deze het ook echt verdiend. Ben al sinds jaar en dag trouwe klant bij Yvan van Oceanbedding en weet zijn ervaring en na-service steeds te waarderen. Hij volgt altijd de nieuwe trends en weet topproducten en innovaties steeds optimaal te combineren. Heb ondertussen weeral 2 jaar volop geniet van m'n tweede waterbed ditmaal boxspringmodel met extra lendensteun en kan me geen betere nachtrust bedenken. Wees eerlijk, wie heeft het niet aangenaam warm tijdens de winter en lekker koel in de zomer dit in een bed dat mij perfect ligt ? Dit valt met de huidige thermostaten tot op de graad te regelen. Ook de sinds vorig jaar opgestarte nieuwe winkel is steeds een bezoekje waard ook al heb je zoals ik reeds een waterbed. Buiten een sympathieke babbel kan je hier ook terecht voor allerlei onderhoudsproducten, bedlinnen, advies en originele snuisterijen. Zo heb ik me onlangs weer voorzien van een aantal producten van Ashleigh & Burwood lampgeuren die hier ook te verkrijgen zijn. En als we het dan toch over geuren hebben, wist je dat je ook je waterbed voor weken aangenaam lekker kan laten ruiken naar zachte, rustgevende geuren bv Lavendel die je nachtrust alleen maar aangenamer maken en dit door toevoeging van flacons ? Zoals je ziet is het hebben van een waterbed niet alleen een aanwinst maar ook een beleving...en hiervoor raad ik iedereen Oceanbedding aan !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid