facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OC Tielen- Ontmoetingscentrum

OC Tielen- Ontmoetingscentrum

Info

Ontmoetingscentrum Tielen,gemeente zaal voor alle evenementen van verenigingen, kan ook gereserveerd worden voor privé doelstellingen. Enkel op afspraak.

Geschiedenis

Feestzaal met keuken, leskeuken, vergaderzalen

Adres: Kasteeldreef 34, 2460 Tielen
Telefoonnummer: 0492 180418
Stad: Tielen
Route: Kasteeldreef 34
Postcode: 2460



op zoek naar gerelateerd: Gemeentehuis Tielen, Vaccinatie Kasterlee, Gemeente Kasterlee Corona, Gemeente Kasterlee openingsuren, Kasterlee, België, Gemeente Kasterlee Technische dienst, Feest Kasterlee
Recensies
Een warm onthaal en een grote polyvalente zaal met podium. Ook nog kleinere lokalen voor meetings enz. Een grote praktische keuken met allerlei benodigdheden. Wil je iets organiseren en zoek je een locatie? Ga zeker eens een kijkje nemen!
Dat hadden ze daar mooi geregeld. De bediening was uitstekend, de broodjes en het beleg was vers en heerlijk. Men kwam steeds vragen of wij nog iets wensten, zoals koffie of iets fris.
Is al een verouderde locatie met wel een aanzienlijke parkeergelegenheid
Dit ontmoetingscentrum is rustig gelegen en heeft een grote parking. Het gelijkvloers is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is een uitgeruste grootkeuken. Op de verdieping zijn er vergaderzalen. De feestzaal heeft een uitgeruste bar en een podium. Er is geen echte podiumbelichting. Het gebouw is gerenoveerd en degelijk onderhouden.
Perfecte locatie voor feestjes en happenings. Het nieuwe servies is ook een echte streling voor het oog
Aangename plaats om met een grote groep festiviteiten of bijeenkomsten te houden
Familiale ruimte waar optredens plaatsvinden. Zoals Brassband De Kempenzonen
Niets slecht alleen de ouderdom vraagt om een renovatie.
Bingo gaan spelen in het grote ontmoetingscentrum van Tielen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid