facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oc De Vranken

Oc De Vranken

Info

Ontmoetingscentrum, Buurthuis, Feestzaal en polyvalente ruimten

Adres: Herent 122, 3910 Neerpelt
Telefoonnummer: 011664646
Stad: Neerpelt
Route: Herent 122
Postcode: 3910



op zoek naar gerelateerd: Oc De vranken 18 september
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dungen Entertainment Dungen Entertainment 3 km Zeer goede en professionele service met prachtige resultaten! Keep up the good work!
Recensies
Het was er gezellig , de toilet er is een plaats voor rolstoel gebruikers. De zaal zelf is ook rolstoel toegangkelijk
Een zaal die voor vele doeleinden gebruikt kan worden. Sporthal voor de school, eetdagen, toneel, quizavonden, fuiven.. er is aangrenzend aan de zaal een keuken voorzien. Er zijn voldoende en propere toiletten. Parkeergelegenheid is er voorzien bij de kerk iets verderop.
Waren naar toneel voorstelling geweest heel goed en zeker voor herhaling vatbaar,maar de zaal viel echt tegen,veel te veel volk,zaten zelfs op de vensterbanken,dan 3h op een oude houten stoel zitten allemaal zo tegen mekaar dat je naar voren moest gaan zitten om nog een beetje te kunnen zitten,gaan dit zeker niet meer doen,voor de toneelgroep niks als lof en laat meer van dit zien,maar kies wel een zaal die ervoor geschikt is.
Fijne zaal voor feestjes en activiteiten. Ik ben er tot nu toe enkel geweest voor het schoolfeest v het lokale schooltje. Om de zoveel tijd kan je er ook terecht als de zaal word omgetoverd tot wijkrestaurant en je er gezellig voor weinig geld kan gaan eten.
Goede bediening en zeer propere toiletten.
Koyle wer op hun best
Nette bouw en mooie omgeving goed ingevuld
nette ruimte en heel veelzijdig te gebruiken
Leuke plaats om feestjes te doen. Vloer is pas mooi vernieuwd!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid