facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oc de Troubadour

Oc de Troubadour
Adres: Vlaswaagplein 3, 8501 Bissegem
Telefoonnummer: +32 56 37 13 19
Stad: Bissegem
Route: Vlaswaagplein 3
Postcode: 8501



op zoek naar gerelateerd: oc kortrijk, zaal huren bissegem, ontmoetingscentrum kortrijk, technische dienst kortrijk, oc de vonke, parochiezaal bissegem
Recensies
Laureaten Urbain Architectencollectief restylden de oude brandweerkazerne tot het huidige OC dat midden in een groen uitgestrekt park, in de omgeving van de Neerbeek, ligt. Het ontmoetingscentrum De Troubadour, is een rustpunt in het drukke centrum van de gemeente verscholen gelegen aan het station van Bissegem. Alleen al door de murals die er aanwijzig zijn is dit de moeite waard. Het OC huisvest diverse verenigingen.
Ideale zaal voor tal van activiteiten, leuke bar.
Mooie en schone locatie, uitstekend voor meetings en van alle gemakken voorzien
Mooie ruime zaal en cafetaria
Geweldige samenwerking, en een uitgebreid aanbod aan heeeel lekkere streekbierkes!
Mooie zaal, met alle standaard voorzieningen. Ruimte voor zo'n 250 zitplaatsen en aparte bar. Enige minpuntje is de beperkte parking in de buurt. Met een volle zaal, is er onvoldoende plaats op de parking dichtbij.
Leuk optreden met Pearl Jazzband gegeven
OC de Troubadour is een oc met veel mogelijkheden: grote en kleine zalen, keuken, bar, zomerterras...
Goede vergaderzaal, gesitueerd boven de bibliotheek. De bibliotheek is trouwens heel schattig. 's Avond is het wel een beetje een vreemde buurt om in rond te wandelen.
Toneelstuk bekeken en een paar lekkere Le Forts genuttigd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid