facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OC De Kouter

Adres: Ichtegemstraat 2, Kortemark
Telefoonnummer: +3251566108
Stad: Kortemark
Route: Ichtegemstraat 2



op zoek naar gerelateerd: Facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Suikeratelier.be Suikeratelier.be 480 meter Voor ons tweede dochtertje opnieuw de doopsuikers laten maken bij Suikeratelier. En o...
Recensies
De bbq was lekker en meer dan genoeg
Heel mooie zaal. Goed gelegen.
Een ideale zaal voor bev. een kleine 2dehands beurs of overdekte rommelmarkt niet te groot niet te klein, voldoende sanitaire mogelijkheden en een degelijke cafetaria. Qua parking kan het er soms wel wat krap zijn maar met de bushalte "blijvelde" voor de deur is dit zeker geen probleem. Ook de afstand van de markt en het station zijn best oke om te voet te doen.
Heel goede info voor mijn dochter haar stage/vakantiejob.Dat is toch een pluim voor de jeugddienst. Ik zou zeggen .Houden zo, we wachten de rest van de begeleiding af.
Ok locatie voor het organiseren van kleine socioculturele activiteiten. Helaas wordt bij zaalverhuur niet automatisch gecommuniceerd over andere activiteiten die gelijktijdig plaatsvinden in het gebouw. Zo kan je een kleine theatervoorstelling organiseren waarbij je behoorlijk verrast wordt, omdat in de zaal daarnaast een turnles met luide muziek plaatsvindt. Dus zeker zélf checken bij de organisatie!
Perfecte ruimte voor een evenement en vooral : 'n goeie dansvloer!
Zoveel te proeven, eerst Gin festival en dan 2 dagen bier festival. Volgend jaar opnieuw.
De trainers doen iedere week hun best voor de honden iets bij te leren ze verdienen een pluim
Mooi proper zaal en groot
Voor het ogenblik elke werkdag speelpleinwerking. Die gasten doen het heel goed. Bedankt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid