facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oboelo Coworking Lier

Oboelo Coworking Lier

Info

OBOELO is een gedeelde werkplek voor ondernemers en thuiswerkers in het stadion van de Lierse Kempenzonen.



"Oboelo helpt ondernemers aan een aangename werk- en vergaderplek zodat ze productief kunnen werken en hun kennis & netwerk vergroten."
Adres: Lispersteenweg 237, 2500 Lier (België)
Telefoonnummer: 0032 478 30 58 64
Stad: Lier
Route: Lispersteenweg 237
Postcode: 2500



op zoek naar gerelateerd: Cowork Lier, Coworking space Lier
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bart Stienen Tuinarchitectuur Bart Stienen Tuinarchitectuur 481 meter Bart Stienen Tuinarchitectuur is een jong en dynamisch bedrijf. Wat doen wij? -Ontwer...
Blauwe Amazones Blauwe Amazones 574 meter Er worden culturele activiteiten georganiseerd door de Liberale vrouwen met als doel ...
Grondwerk,Tractor,Tuinwerk GTT Hofmans Grondwerk,Tractor,Tuinwerk GTT Hofmans 861 meter "Grondwerken met Minigraver, Tuinwerken, Karweiwerken"
Claes Facilities Lier Claes Facilities Lier 1 km Een vraag is Jef nooit te veel. Hij doet wat hij zegt of beloofd en dat is niet altij...
LMCB bvba LMCB bvba 1 km LMCB bvba staat voor las,montage en constructiebedrijf. Uw partner voor poorten, trap...
District Three District Three 1 km Relaxte sfeer. mogelijkheid tot aankoop van materiaal.
The Sign The Sign 1 km Kan het geprint worden, dan doen we het! Naast onze hoofditems kan u bij ons ook tere...
Golden Cars Belgium Golden Cars Belgium 1 km Super snelle service en extreem veel hulp aangeboden. Altijd stipt qua planning en du...
Liezelotje Liezelotje 1 km Unieke, gepersonaliseerde cadeautjes en hebbedingetjes en Creatieve Workshops.
Schilderwerken De Vos Schilderwerken De Vos 1 km Mooi afgewerkt en snel klaar
Choco & Co Choco & Co 1 km
Hymatec Hymatec 1 km
De Snoepdoos De Snoepdoos 1 km Meestal kopen we onze sinterklaas chocolade gewoon in de supermarkt, maar deze keer o...
Greif Greif 1 km Niet echt de gezeligste mensen van belgie
T Kriekje T Kriekje 1 km <span dir="ltr
Mia Van Pelt - Professionele organizing en Vastgoedstyling Mia Van Pelt - Professionele organizing en V... 1 km Ben je op zoek naar een professionele organizer om je huis of werkplek op te ruimen e...
BOMEQ BOMEQ 1 km
De Engel De Engel 1 km Jaren zwaar ziek geweest. Naar andere dokter moeten gaan . Slecht behandeld geweest !
Recensies
Ik ben het afgelopen half jaar al verschillende keren gaan co-worken bij OBOELO, en ik kende ze daarvoor al van hun netwerk-events. Ik geniet van de gezellige, warme sfeer die er hangt. Van de hartelijkheid, de no-nonsense houding en het gevoel voor humor van gastvrouw Anneleen. En natuurlijk ook van de focus waarmee ik kan werken. Een absolute aanrader!
Al verschillende netwerkevents van Oboelo mee gemaakt en ik blijf telkens met een goed gevoel achter. Goed georganiseerd, met alles erop en eraan, net dat wat nodig is om het doel te bereiken: netwerken, zonder gedoe. Vorige week viel de netwerkwandeling in het water als gevolg van het slechte weer, maar Anneleen slaagde erin last minute alles om te buigen naar een binnen-event. Top!
Net m'n eerste proefdag erop zitten in de co-working space van Oboelo. Ik ben zeer aangenaam verrast door de huiselijke sfeer die er heerst en de toegankelijkheid van Anneleen. Zeker de moeite waard wanneer je het beu bent om als ondernemer continu tussen je vier muren te werken en je met gelijkgestemden wil netwerken.
Ben je op zoek naar een originele plaats met zeer veel ruimte? Dan is Oboelo de plaats waar je moet zijn! Bovendien word je omringd door de grote gastvrijheid van Anneleen, die steeds creatief meedenkt en je helpt je netwerk en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Organiseren is iets waar Anneleen in uitblinkt, dus ook voor tal van evenementen is Oboelo een grote aanrader. Allen daarheen dus!
Een opleiding organiseren in Corona tijden? Daar komt heel wat bij kijken. Gelukkig kan je dan rekenen op de professionele ondersteuning van Mrs.Oboelo, Anneleen Goedemé. Met een heerlijk ruime zaal die voldoende afstand en ademruimte garandeert voor elke deelnemer tot en met alcoholgels en individueel verpakte catering... Aan alles wordt gedacht. Ik kan de Oboelo meetingrooms alleen maar warm aanbevelen aan collega opleidingsverstrekkers !
Net zoals de vorige netwerkevents in het pré-coronatijdperk, was ook deze netwerkwandeling 5/8/2021 weer een schot in de roos. Een tof concept, met ondernemers uit diverse sectoren. Aanrader! Bedankt Anneleen van Oboelo en Lore van Soons Vastgoed voor de goede ontvangst en organisatie. Het was een fijne avond.
Ik kom hier ondertussen al een tijdje, en ben sinds kort ook vaste co-worker. Ik kan er altijd terecht en het is voor mij een pak aangenamer om werk en privé te scheiden. Oboelo is meer dan enkel een kantoor met uitzicht. Het is een rustige werkplek, ik kan mezelf apart zetten indien nodig, ik kan er klanten uitnodigen, enzovoort. Bijkomend voordeel is het netwerk en de grote concentratie aan expertise van de andere co-workers!
Oboelo is de plek in de omgeving van Lier om als zelfstandige productief te werken en sociale contacten te leggen. Daarnaast denkt zaakvoerster Anneleen steeds mee met de uitdagingen die haar coworkers tegenkomen.
Inspirerende werkomgeving met coworkers die elkaar actief helpen aan nieuwe opdrachten en clienteel. Met de heropening na de corona lockdown zijn alle maatregelen piekfijn geimplementeerd en kunnen we weer volop genieten van alle voordelen die coworking met zich meebrengt!
Netwerkevenementen zijn er goed gestructureerd met interessante sprekers en voldoende parkeerplaats! En in de coworking werken fijne zelfstandigen. De hosts doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je een productieve dag tegemoet kan gaan. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid