facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oben Verhuur

Oben Verhuur

Geschiedenis

Oben Renting & Service verhuurt al 30 jaar professionele machines voor de bouw, tuin en industrie!
Machines en gereedschappen die aan de zwaarste eisen voldoen en waar men op kan vertrouwen.

Met een uitgebreid machinepark is geen enkele klus meer onmogelijk en kunnen zowel professionelen als particulieren goed voorbereid aan de slag !

Er is een eigen transportdienst waarbij men tegen een kleine vergoeding de bestellingen op de werf kan laten leveren.



"Oben Renting & Service verhuurt al 30 jaar professionele machines voor de bouw, tuin en industrie! Machines en gereedschappen die aan de zwaarste eisen voldoen en waar men op kan vertrouwen.Met een uitgebreid machinepark is geen enkele klus meer onmogelijk en kunnen zowel professionelen als particulieren goed voorbereid aan de slag!Er is bovendien een eigen transportdienst waarbij men tegen een kleine vergoeding de bestellingen op de werf kan laten leveren."
Adres: Kapittelstraat 15, 3740 Bilzen
Telefoonnummer: 089 50 27 88
Stad: Bilzen
Route: Kapittelstraat 15
Postcode: 3740


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Openingsuren Oben Bilzen, Oben aanhangwagens, Machine verhuur Limburg, Verhuur tuinmachines Limburg, Oben werkschoenen, Stelling huren Oben, Verhuur machines hasselt, Palmaers Bilzen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oben Bouwmachines NV Oben Bouwmachines NV 299 meter Top shop voor alle materiaal. Deze dewalt 54V accu zaag gekocht met super advies en u...
IN-LIJN Interieurarchitectuur IN-LIJN Interieurarchitectuur 1 km Interieurarchitect
Natuursteen Dave Natuursteen Dave 2 km super kwaliteit, niet duur en topservice. Beter kan volgens mij niet.
Palmaers Vakhandel Palmaers Vakhandel 2 km Alles onder 1dak voor vakhandel! Tof personeel. Altijd dadelijk geholpen.
PURfect Bvba PURfect Bvba 2 km Prima uitvoering van de isolatiewerken. Beste prijs/kwaliteit verhouding die we zijn ...
Reyskens CV & Sanitair Reyskens CV & Sanitair 5 km Nieuw in Genk en omstreken met reeds 10 jaar ervaring. Voor vrijblijvende offertes st...
Recensies
Als je als particulier belt en een prijs vraagt word je hier belazerd. Ze noemen prijzen maar zeggen er niet bij dat het exclusief BTW is. Achteraf kom je dan daar achter en aangezien je waarborg heb betaald die meer dan het bedrag incl. BTW is krijg je minder terug dan afgesproken was. Aan particulieren mag je geen prijzen bieden die exclusief BTW zijn, dus ze lichten je op, let daar dus voor op. Ze verstoppen zich dan achter vermeldingen op hun website, maar daar heb je niets aan als je hen telefoneert. Laatste keer dat ik hier iets huur. En ben hier al vaker geweest.
Oben verhuur biedt professioneel advies aan zijn klanten. De huurprijzen zijn eerlijk en concurentieel.
Een hele vlotte en vriendelijke service met de juiste uitleg/advies erbij. Een echte aanrader als je bepaalde machines nodig hebt. Ook fijne prijsjes.
Altijd vriendelijk en degelijke prijzen
Groot aanbod met zeer goede service. Al meerdere zaken gehuurd en iedere keer in orde!
sociaal en zeer gekwalificeerd personeel, zeer goede machines met zeer redelijke prijzen
Excellente service met de glimlach. Degelijke machines en als er dan toch iets fout loopt een snelle oplossing aangereikt zodat het geplande werk verder kon gaan. Op deze basis wil ik hier graag regelmatige klant worden.
Vriendelijk personeel, behulpzaam en snelle service. Scherpe prijzen
ongelofelijk aanbod aan kwaliteits gereedschappen . voor tuin bouw doe-het-zelf. zeer vlotte afhandeling. goede prijs kwaliteits verhouding.
Ik heb er al van alles gehuurd, altijd even vriendelijk en als iets defect gaat proberen ze je direkt verder te helpen. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid