facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oasis

Oasis
Adres: Kalkaertstraat 90, 8400 Oostende, België
Telefoonnummer: 059 30 19 55
Staat: Vlaams Gewest
District: West-Vlaanderen
Stad: Oostende
Route: Kalkaertstraat
Huisnummer: 90
Postcode: 8400


Openingstijden

maandag: 09:00–17:00
dinsdag: 09:00–17:00
woensdag: 09:00–17:00
donderdag: 09:00–17:00
vrijdag: 09:00–17:00
zaterdag: 09:00–17:00
zondag: 10:00–16:00

Recensies
Toen een van onze meisjes met buitenlandse roots zich niet goed voelde en moest overgeven in het rioolputje kwam de eigenares van de camping ons melden dat dit absoluut niet kon... Waarop ik reageerde dat het meisje ziek was. Toen we met water alles wegspoelden vond mevrouw de eigenares het nodig om foto's te nemen van ons en de wagen. Ook kregen we te horen of wij wel die vreemdelingen mogen vervoeren en of zij geen manieren hadden?! Ben je iemand met buitenlandse roots dan is deze camping zeker niets voor jou... hier zul je het respect niet krijgen die iedereen verdient.nnMet vriendelijk groet,nDylan Vancayzeele
Duur voor wat het is.nGoede ligging tov strand en fietsverbinding naar bv Oostende.nSanitair tijdens paasweekeinde niet onderhouden.nGeen vuilbakjes in de damestoiletten, noch elders in het sanitaire blok.nCamperweide bijzonder zompig, 1 electriciteitspaal aan de zijkant zodat, naargelang standplaats, bijkomende verlengdraden door de plassen nodig zijn.nStraatverlichting grotendeels niet aanwezig of niet aan…..
Camping vol verrassingen, negatieve dan wel. Bij aankomst voor vier dagen 120 euro moeten betalen, cash. Onwettelijk, maar hier de enige betaalmogelijkheid, ook in het horecadeel. Informatie over hoe en wat op de camping: nul, tenzij je er zelf om vraagt en dan nog. Lozing van grijs water blijkt onmogelijk. Lozing toilet pas gevonden na twee keer navragen en goed zoeken. Afvalcontainers staan achter een gesloten poort: vaste bewoners hebben een kaart, camperaars moeten telkens gaan vragen en wachten om aub.! de poort te openen. Je hebt geen vaste plaats: rijd je even weg naar de winkel, dan wordt je plaats aan iemand anders gegeven. Douchen: na letterlijk een ‘koude’ douche leer je dat je een munt van 4 vier euro moet kopen, per douche. Camperplaats ligt naast onvoldoende omheind sportveld: regelmatig ballen over de schutting en tegen je camper. Rustig kamperen: forget it. Camperaar die hier binnenrijdt: je bent gewaarschuwd!
Die ene ster is voor de mensen die er langer verblijven, want zij zijn het enige positieve aan deze camping. Bericht aan de eigenaar: gastvrij zijn is een belangrijke eigenschap voor een camping uitbater. Basisinformatie zoals bvb waar het sanitair te vinden is, wanneer uitchecken en wat met mijn afval, zou standaard moeten uithangen of meegedeeld worden bij aankomst... Na 25 jaar camping ervaring wint u de hoofdprijs : klantonvriendelijkste camping. Ook de dame doe cafetaria uitbater heeft precies niet haar droomjob, mooie locatie maar het norse gezicht zorgt ervoor dat je snel weg bent.
Zeer slechte cafetaria je moet heel lang wachten en wanneer je vraagt of je eten komt zegt ze er zijn nog andere mensen. Het was totaal niet druk. Ga hier niet heen!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid