facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oase Res

Adres: Zeedijk 82, 8430 Middelkerke, 8430 Middelkerke
Telefoonnummer: 059 30 00 36
Stad: Middelkerke
Route: Zeedijk 82, 8430 Middelkerke
Postcode: 8430


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BellFeu 'just Grill Bar and More' BellFeu 'just Grill Bar and More' 6 km Geen goede ervaring: Mooie locatie met open keuken. We bestelden de gamba's en de bel...
Recensies
Het eten was lekker, maar de norse bediening zorgt er voor dat men zich echt niet welkom voelt. De soep kwam ook samen met het aperitief, en de glazen werden op tafel gesmeten. Spijtig, want het is een mooie zaak, met goede prijzen en lekker eten. Maar sfeer en gezelligheid was er niet.
Grote teleurstelling !! Ik merkte wel dat er iets loos was toen we aan tafel zaten maar niemand die iets zei. Een uur en een kwart later toen we wat boos werden over de lange wachttijd bleek dat de chef niet was komen opdagen en dat de vrouw des huizes er alleen voor stond. De uitbater zei dit dan op zo een manier alsof wij schuldig waren door ongeduld ??!! Dit had men moeten communiceren !!! Mijn omelet met garnalen was de minste die ik al ooit gegeten heb : 10 garnalen en een omelet die slechts half gebakken was. Neen , sorry , nooit meer !!
Zeer onvriendelijk personeel! Reserveer je smiddags voor om 18h00 te eten kom je binnen en is er zelf geen tafel vrij. Uiteindelijk ga je toch zitten en worden de mensen eerst bediend die achter ons binnen kwamen. We zijn gewoon vertrokken.
Heel lekkere mosselen natuur gegeten. Met heel veel groenten in kleine gelijke stukjes. Net genoeg gekookt . Krijgt men op weinige andere plaatsen. Lekker mosselvocht ook trouwens. Goeie frietjes erbij. Het mosselsausje mocht ietwat pittiger van smaak zijn . Vlotte en vriendelijke service desondanks het drukke moment. Zijn er blijkbaar goed georganiseerd. Nette zaak ook. De steak van mijn vrouw was verrukkelijk.
Twee sterren omdat het eten wel lekker is maar ... de uitbater is zéér onvriendelijk, op het arrogante af! Nog erger werd het toen een mindervalide vriendin per ongeluk wat morste, de uitbater was kwaad! En gaf haar ipv deskundig te helpen en het gemorste wat op te kuisen een nog slechter gevoel dan dat ze al had! SCHANDALIG EN ONPROFESIONEEL !
Bediend geweest door zowel de patroon als een jobstudent. De patroon was inderdaad niet zo vriendelijk en de student onvriendelijk en Boers,dus geen fooi met als resultaat nog meer boers...het eten was wel goed voor een redelijke prijs.
Patron heel onvriendelijk, lang wachten op alleen een drankje. Hier zien ze mij nooit meer. Was 2,5u onderweg geweest en dan zo'n onvriendelijke bediening
Lekkere desserts en lekkere biertjes. Vriendelijke service. Handontsmetting voorzien bij het binnenkomen. Mogelijkheid om zowel binnen als buiten te zitten op het omheinde terras.
Zeer onvriendelijke bediening door de eigenaar zelf. Amper keuze van gerechten. Laat je niet misleiden door de website, want deze is niet correct. De bediening was opvallend traag en de kaaskroketten waren niet vers ik gok microgolf.
Meest onvriendelijke bediening die ik ooit heb meegemaakt. Zeer onbeleefd en arrogant. Welkom voel je je er absoluut niet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid