facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oase

Oase
Kamers met een unieke inrichting in een ingetogen B&B met gratis wifi en een patio met hottubs.
Adres: Zwaantje 17, 1840 Londerzeel, België
Telefoonnummer: 0475 48 82 59
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Londerzeel
Route: Zwaantje
Huisnummer: 17
Postcode: 1840


Recensies
Een zalige B&B uitgebaat door een vriendelijke man.nDe kamer die we kregen was super. Alles was verzorgd.nOok het ontbijt was meer dan voldoende.nEen mooie rustige omgeving voor te fietsen.
Wat is B en B Oase een prachtige plek. Samen met mijn vrouw hebben we een kamer geboekt en kwamen rond 21.30 aan wat geen enkel probleem was. We werden direct verwelkomt met een drankje van de gastheer en een hartelijk welkom.nnDe kamer is super netjes en er waren zelfs kaarsjes aangestoken om de sfeer zo mogelijk nog te verbeteren.nDe kamer had een heerlijk waterbed voor 2 personen en een ruim bad waar je samen in kan. Ook de grote inloopdouche is meer dan ruim genoeg voor 2 personen.nBij binnenkomst de kaarsjes, een openhaardje en rustige muziek aan maakt dat wij ons meteen helemaal op ons gemak voelde.nnOok het ontbijt is niet om te vergeten, de keuze was ook al waren wij de enige uitgebreid met ruime keuze. Een vers geperst sapje en allerlei lekkers.nnKortom, dit is 100% een aanrader om er even lekker tussenuit te gaan en even helemaal te ontspannen. Echt een aanrader!
Zeer vriendelijke, gastvrije ontvangst, mooie kamer met waterbed, prima ontbijt. Beetje afgelegen, maar dat komt de rust zeker ten goede.
Zalige overnachting gehad! Alles was netjes en verzorgd. Het was een relaxte sfeer. Ontbijt was eveneens tip tip in orde : Het is een aanrader!
Mooi concept, leuk ontvangst, verzorgd...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid