facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor O Tire-Bouchon

O Tire-Bouchon

Info

Restaurant gastronomique français

Geschiedenis

Bienvenue au restaurant Ô Tire-Bouchon

Aux fourneaux dans sa cuisine ouverte, Fernand Goujon vous propose ses spécialités traditionnelles françaises du Sud-Ouest.

Poussez la porte du Tire-Bouchon, le restaurant dédié à la du Sud-Ouest de la France où cassoulet maison, confit de canard des Landes, foie gras de canard maison au torchon, tripoux ou encore magret de canard raviront vos papilles.

A L'occasion, Ô Tire-Bouchon vous propose aussi de goûter aux saveurs de la Martinique.

Le soleil du Sud-Ouest s’est installé en plein cœur de Linkebeek (non loin de la Maison Communale), la porte est grande ouverte !

Adres: 19, Square des Braves, 1630 Linkebeek
Telefoonnummer: 02/361.20.03
Stad: Linkebeek
Route: 19, Square des Braves
Postcode: 1630


Recensies
Heel leuke plaats en vriendelijke baas
Te lekker!!!!
Aangename sfeer, uitstekende service, alles zeer vers en vers gemaakt!
Een klein restaurant dat verse producten biedt, een beperkt menu, maar meer dan genoeg om te koken met echte knowhow plus een beetje persoonlijk tintje van de heer van de plek die een waar genoegen brengt om met vrienden aan tafel te ontmoeten De prijzen zijn relatief redelijk gezien de kwaliteit van de producten op het bord. De wijnkaart is niet te overtreffen en de twee meegenomen flessen waren het echt waard. We danken de baas voor deze ontspannen eenvoud en dit meesterschap in de platen Echt een aanrader om de tijd te nemen en plezier te hebben.
een plek die echt een "one man show" is. de eigenaar is een heel aardige vent die houdt van wat hij doet en dat zie je aan de leuke sfeer, de geweldige gerechten die hij maakt en de meer dan redelijke prijzen. plus, hij maakt echt geweldige rum!
Fernand, de baas is een fenomeen op zich, bovendien is hij helemaal alleen. Hij serveert, kookt, adviseert en praat. Als het op de keuken aankomt, kent Fernand zijn spullen! Keuken uit de Périgord of keuken van de eilanden. Het menu dat ons verandert van de traditionele peperroomsteak, knoflookscampi's en andere gehaktballen met tomaten- of Amerikaanse saus; biedt verfijnde gerechten buiten de gebaande paden, eindelijk buiten de gebaande paden want ik val letterlijk voor zijn huisgemaakte cassoulet. De setting is sober, er is plaats aan tafel en de service is onberispelijk. Wat betreft de toevoeging ... er zijn goedkopere maar niet zo goede. We gaan er eerst heen uit nieuwsgierigheid, we komen overtuigd terug van de keuken, de kok en de rust van de plek. Een uitstekende kok, Fernand is ook een zeer goede sommelier. In twijfel; vertrouw hem. Probeer het, geniet ervan ... Je komt terug!
Zuidwesterse keuken! Gelukkig geen enorme keuze, dus prima kwaliteit! We hadden alle vier plezier! Verstandige keuze van wijnen, die niets bederven... Zeer goede avond!
Zeer goed adres, hier geen tralala. Een baas/kok/kelner/wijnadviseur. Persoonlijke service voor smakelijke gerechten.
Geweldig plek! Een chef-kok die ervoor zorgt dat hij de beste gerechten selecteert en kookt volgens de regels van de kunst in een zeer vriendelijke omgeving.
Klein restaurant zeer gastvrije professionele eigenaar uitstekende kwaliteit van maaltijden ... Franse keuken goede wijnen die u moet reserveren
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid