facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor O-Thai

O-Thai

Info

Originele Thaise streetfood-gerechten. Grote keuze uit veggie en salades met runds of noedels. Gezond en goedkoop, voor onze originele gerechten betaal je tussen € 6,50 en € 6,80.

Opening zomer 2019!



"Originele Thaise streetfood-gerechten. Gezond en goedkoop."
Adres: Maastrichterstraat 32, 3500 Hasselt
Stad: Hasselt
Route: Maastrichterstraat 32
Postcode: 3500



op zoek naar gerelateerd: Thai Genk, Thais afhaal, Facebook O Thai, Wok Hasselt, Let's Wok Hasselt, Deliveroo Hasselt, Thai Herenthout, Willekensmolenstraat 61 3500 hasselt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
tastybowl tastybowl 40 meter Lekkere gerechten en bereiding van de maand Soms moeilijk in te schatten hoe pikant ...
Let's Wok Let's Wok 307 meter Ik raad iedereen aan op voorhand te bestellen wegens drukte. Nummer 8 is een echte aa...
CY'AN CY'AN 318 meter Zoals steeds zeer lekker en net teveel maar dat teveel mag mee en smaakt morgen nog e...
Recensies
Eerste maal bij O Thai na altijd bij de bekende concurrent geweest te zijn om de hoek. Eerste ervaring was super, pak beter en verder dan andere Thai in Hasselt. Lekkere Groentjes, goede porties, gegrilde groentjes en goede prijs. Zeker een aanrader!
Erg lekker. Fijn om te zitten. Ik begrijp niet dat het er zo rustig is. Ze zijn duidelijk iets goedkoper dan de concurrentie en het eten is zeker even goed. Goed om te weten het zijn de orginele uitbaters van de Tasty bowl geweest die nu opnieuw beginnen.voor wie er nog niet geweest is g art zeker eens naartoe.
Heel lekker eten , en vriendelijk ontvangen. Het eten kwam snel. Kom zeker nog eens terug
Erg authentieke keuken… super lekker en snelle service! Bovendien vriendelijke bediening en met liefde voor het vak. Je merkt dat ze het graag doen en voor hun klanten! Voor meer dan herhaling vatbaar! Prijs/kwaliteit TOP
We hebben ondertussen alle Thai restaurants gehad in Hasselt en dit is toch de beste. Zeer lekkere en verse gerechtjes met vriendelijke bediening. Wij komen nog terug .
Heel lekker. Gezellig buiten. Vriendelijke bediening. Wij komen terug.
Ik heb phad krapau besteld. Het was klaar over twee ? minuut. Dat betekent, dat mijn gerecht allen opgewarmd was. Niet heerlijk! En inktvis smaakte naar rubber.
Verdient eigenlijk geen enkele ster... Hadden gereserveerd en dat schrijven ze blijkbaar niet op. Stonden aan de balie te wachten om onze reservatie door te geven en de bediening negeerde ons compleet 5min lang tot ik zelf dan maar iets zei. We zijn dan maar ergens gaan zitten en na 15 min kwam er nog geen bediening. Dan ben ik naar de balie gedaan waar ik weer even genegeerd werd en heb ik gevraagd of het zelfbediening was of niet. Dan kwam hij onze bestelling opnemen terwijl hij over de tafel leunde met zijn mondmasker onder zijn mond... Het eten was rijst 98% en echt niet de moeite om op te eten. SLECHTE ERVARING!
Afgehaald tijdens de 'lockdown'. Het eten was zeer lekker! We hebben maar 20 minuten moeten wachten op een zaterdagavond, terwijl het bij andere zaken tot 140 minuten wachten was... Zeker de moeite waard om eens te proberen!
Besteld via Deliveroo. Veel te weinig saus en groenten. Quasi geen smaak. De gerechten bestaan voor 98% uit rijst of noedels. De loempias waren wel OK en daarom nog een 3/5. Jammer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid