facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor O'tacos Molenbeek

Info

O'tacos Molenbeek

Adres: Chaussée de Gand 36, 1080 Sint-Jans-Molenbeek
Stad: Molenbeek-Saint-Jean
Route: Chaussée de Gand 36
Postcode: 1080


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 17:00
Dinsdag: 11:30 - 17:00
Woensdag: 11:30 - 17:00
Donderdag: 11:30 - 22:30
Vrijdag: 11:30 - 23:00
Zaterdag: 11:30 - 23:00
Zondag: 13:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ultra food Molenbeek Ultra food Molenbeek 1 km Ótimo para comerEten: 5/5
Recensies
Teveel kaas en saus erin gedaan. En heel.lang wachten op je eten
Teveel saus, alles zwemt in de saus.
Niet slecht de taco's, maar het is echt niet de beste die ik heb gegeten. Iets te droog naar mijn smaak. Ik heb veel beter gehad zowel visueel als qua smaak. Ik bestelde een XL-formaat taco's en verwachtte groter dan dat.
Ik heb daar een bestelling geplaatst via de O'Tacos-app, het is gemarkeerd, hoewel het open was. Ik kom daar aan. Ik zie dat het gesloten is. Ik heb mijn bestelling nooit gehad.
De toiletten zijn walgelijk!!!? de tafels worden niet schoongemaakt of afgeruimd! De vloer is ook vies en kleeft aan je voeten. De prullenbakken zitten overvol Jongeren komen daar opwarmen zonder zelfs maar te consumeren en zijn erg luidruchtig. Lang wachten als er niemand is. We horen het personeel lachen in de keuken door de hele kamer 50 minuten voor een simpele taco's is onaanvaardbaar!!!! Breng je pad in kaart.
Betreurenswaardige hygiëne geen handschoenen in de keuken, eten met je handen nemen…. En rechtvaardigt door: hoe dan ook, het waren niet jouw taco's waar ze voor zorgde…. Onbeleefd personeel…. Praat met elkaar en laat klanten wachten…. Geen valuta…. Voor niemand !!! Heilige tips dus!!!! In de keuken: sjaal om de nek die overal in het eten hangt. Medewerkers die hun dienst beginnen zonder hun handen te wassen…
Ik werd opgegeten met mijn zus en haar dochters in deze O'tacos, ik had vreselijke buikpijn en toen ik thuiskwam, bevond ik me in de directe badkamer, toen ik me eerder heel goed voelde. Beetje saus, mijn zus had om extra friet gevraagd, waar ze nog steeds op wacht. De kinderen hebben bijna niets gegeten terwijl ze normaal eten terwijl ze ademen... De terminals moeten ook worden beoordeeld, mijn bestelling was geschreven als niet besteld maar betaald.... Toch bedankt aan de aardige serveerster die geduldig met me was...
Catastrofale service als ik aankom, krijg ik te horen dat er niet meer goudfrietjes zijn dan de vorige keer dat ze geen paprika en spek hadden. Bovendien krijg ik te horen dat de prijzen zijn verhoogd of dat het niet wordt weergegeven, waardoor ik meer moet betalen zonder zelfs maar de patat te hebben. Ze maakten niet eens een commercieel gebaar naar mij. Vluchten.
Koude taco's, koude, zachte frietjes, walgelijke toiletten, de geur zou een rat wegjagen. Eerlijk gezegd zijn dit de slechtste 0 taco's in Brussel. Vriendelijk personeel, maar niets dat overeenkomt met de kwaliteit van de winkelketen.
Het is een goede plek om een ​​taco's en een goed etablissement te eten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid