facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor O's Arcades

O's Arcades
Adres: Rue Jean Bertholet, 3, 6690 Vielsalm
Telefoonnummer: +32499251774
Stad: Vielsalm
Route: Rue Jean Bertholet, 3
Postcode: 6690



op zoek naar gerelateerd: Vielsalm Café, Vielsalm Tripadvisor, Frituur Vielsalm, Sushi Vielsalm, La Villa Vielsalm, Gault millau Vielsalm, Contes de Salme, Au Pays de la Vieille Salme
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bureau de gestion de la Salm Bureau de gestion de la Salm 504 meter Altijd zeer goed ontvangen en geluisterd. Het is gezinslimiet
Seb Hu Caviste Curieux Seb Hu Caviste Curieux 515 meter Caviste curieux ! Conseil et vente de vins de vignerons . Vins issus de l'agricultur...
Boulangerie Au pré fleuri Vielsalm Boulangerie Au pré fleuri Vielsalm 1 km Mooie bakkerij met verbruikerszaaltje en mogelijkheid om gezellig buiten kopje koffie...
La Boutique Au Pays de la Vieille Salme La Boutique Au Pays de la Vieille Salme 1 km Gezellig interieur! Vriendelijke bediening! Lekker gegeten!
Blueline Blueline 4 km Blueline est une jeune agence de communication qui propose plusieurs services relatif...
Recensies
Dit is een verborgen parel van de Belgische Ardennen! De gastheer verwekt zijn streekproducten tot zeer smaakvolle gerechten en houdt daarbij rekening met jouw specifieke dieet. Dit zowel a-la carte als op het 4-gangen menu. Dit geldt voor zowel de gerechten als de dranken die hier worden geserveerd. Zowel de bieren als de limonades zijn in eigen huis gemaakt en bijzonder smaakvol. Wij zijn vriendelijk ontvangen, goed te woord gestaan in het Engels, en uitstekend bediend. De sfeer is zeer rustig, de ambiance en inrichting is klassiek. Zeer aan te bevelen voor reizigers.
Zeer leuk restaurant, de eigenaar was super vriendelijk en behulpzaam. Hij legt de kaart goed uit die hij trouwens zelf heeft uitgetekend super cool gedaan. Zijn soda die hij zelf maakt is kei lekker en als je naar de geschiedenis vraagt heeft hij ook een hart verwarmend verhaal. het eten is mega lekker alles is uit eigen concept. op het einde hebben we een paar kratjes van eigen gebrouwen bier mee genomen mega goed bier kortom super uniek restaurant zeker de moeite waard
Februari dit jaar hier mogen eten, een geweldige ervaring! We zijn keurig begeleid door de bedoeling van eten/ervaren bij O's arcades. Het eten en smaak combinaties die voorbij kwamen waren ongelofelijk. Ook het bier koffie-achtig/blond en volgens mij nog 1 smaak is geweldig, wij hebben een krat meegenomen naar huis! Kortom, een aanrader. Zeker langsgaan.
Gisteren bij O’s Arcades terecht gekomen in het mooie Vielsalm. Het is een prachtig restaurant met veel gedachte en sfeer. Een heel vriendelijk en aangenaam persoon met veel passie voor zijn manier van bereiden en serveren. Telkens ook leuk stukje uitleg gekregen over de herkomst van de producten. Eten was overheerlijk. Keuze van de ingrediënten vond ik fascinerend en zijn voldaan vertrokken met een aantal van zijn zelf gebrouwen bier. Een top ervaring en zeker aan te raden.
Authentiek zaakje met bijzonder interieur. Vriendelijke chef die heel lekker kan koken, we aten de vegetarische groenteschotel die verrassend smaakvol was.
Heel lekker gegeten, het biertje smaakte top, daar wilde we nog voor terug maar is er helaas niet van gekomen. Erg leuke inrichting.
Heerlijk gegeten met de kids alles werd netjes uitgelegd in het Engels Het eten werd aangepast voor de kinderen kleinere portie Zeer vriendelijk en grappig met onze kids Top!
Heel fijne plek voor wie zoekt naar een charmante resto/bar. Beperkte kaart, maar héél lekker en eerlijk eten.
Als reviews 5 sterren of 1 ster bevatten, dan weet je genoeg. You love it or you hate it. Met gemengde gevoelens reserveerden we, en waren benieuwd bij welke groep we zouden gaan behoren. Hoe verder de avond vorderde hoe enthousiaster we werden, de chef heeft een duidelijke visie, en vind het geweldig als die ook aankomt bij zijn gasten. Sta open voor de lokale, eerlijke producten.. en laat je verrassen door de eigenzinnige combinaties. Veel creaties hebben hun naam te danken aan vaste gasten, een behoorlijke eer dus. Jaarlijks wordt er zelf één tot ‘koning’ gekroond. Maar vergis je niet, de échte koning is en blijft de chef zelf. Onderdanen, kniel.
Wat een leuke verrassende overheerlijke lunch genoten. Een leuk restaurantje met allervriendelijkste bediening. Je vindt er niet zomaar een gewoon gerecht, maar een culinaire traktatie voor een eerlijke prijs. Een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid