facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor O'right

O'right

Info

World's greenest shampoo
Het groenste cosmeticamerk ter wereld voor professionele verzorging en styling, vrij van overbodige en schadelijke additieven, volledig organic.
Exclusief BE verdeler @RenbowBelgium
Trotse partner van @Missexclusiveofficial

Geschiedenis

Bij O'right geloven we in het belang van een groene, ecologische levensstijl. Daarom ontwikkelen we haarverzorgingsproducten die 'milieuvriendelijkheid' uitademen in werkelijk ieder aspect: van een groene productie tot natuurlijke ingrediënten, naar recycleerbare verpakking en ecologisch verantwoord transport.

GROENE PRODUCTEN
***O'right, dat is 's werelds groenste shampoo!***
De natuurlijke haarverzorgingsproducten van O'right bevatten TOT 99% GECERTIFICEERDE, NATUURLIJKE INGREDIENTEN en worden op de markt gebracht in gerecycleerde en biologisch afbreekbare verpakkingen. Ze zijn bovendien samengesteld ZONDER overbodige, SCHADELIJKE ADDITIEVEN:
1. ZONDER hormonen
2. ZONDER ftalaten
3. ZONDER parabenen
4. ZONDER formaldehyde
5. ZONDER sulfaten
6. ZONDER verdikkingsmiddelen
7. ZONDER kleurstoffen
8. ZONDER EO afgeleiden

GROENE PRODUCTIE
O'right bouwde de eerste Aziatische 'groene fabriek' (met GMP Certificaat en EEWH Green Building Gold Certificate):
Het gebouw voldoet aan de strengste normen inzake ecologie, verantwoord energieverbruik, afvalvermindering en gezondheid. We maken onze producten met zuivere wind- en zonne- energie. Om ze zo puur en natuurlijk mogelijk te houden, zonder kans op contaminatie, worden ze bovendien geproduceerd in een 'clean room'. O'right streeft er ook naar om koolstofneutraal te werken. Daarom ontwikkelden we o.a. een waterzuiveringssysteem waarbij we regenwater opvangen en ons eigen water opnieuw gebruiken.

SOCIAAL GEËNGAGEERD
O'right gelooft in verantwoord ondernemerschap. We vinden het dan ook belangrijk om actief deel te nemen aan sociale projecten, zoals jaarlijkse coastal clean-ups, boomplantacties en Earth Hour.

GROEN LEVEN
O'right gelooft dat een verantwoorde, ecologische levensstijl mogelijk is voor ieder mens en voor elke onderneming. Daarom blijven we inspanningen leveren om ons groen beleid verder uit te bouwen en te delen met de wereld. We hopen zo een inspiratiebron voor velen te kunnen zijn!

Adres: Singelken 25, 9980 Sint-Laureins
Telefoonnummer: 09 374 74 54
Stad: Sint-Laureins
Route: Singelken 25
Postcode: 9980


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Renbow, Kappersgroothandel België, Aloxxi kleuringen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AloxxiBelgium AloxxiBelgium 8 meter Aloxxi (Hollywood, USA) - YOUR haircolor is OUR ONLY business! Een totaalaanbod van p...
Schoonheidsinstituut Unique Schoonheidsinstituut Unique 1 km Al 30 jaar mijn vertrouwde adres.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid