facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor O-lijfje

O-lijfje

Info

Speciaalzaak in geboortelijsten en kinderkleding van 0-14jaar!

Adres: Vredebaan 71, 2640 Edegem
Telefoonnummer: 034480603
Stad: Edegem
Route: Vredebaan 71
Postcode: 2640


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:30
Dinsdag: 10:00 - 18:30
Woensdag: 10:00 - 18:30
Donderdag: 10:00 - 18:30
Vrijdag: 10:00 - 18:30
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Stockverkoop olijfje, Het Land van Ooit, Olijfje autostoel, Vredebaan 71 2640 Mortsel, Olijfje boekentas, Kinderkleding Mortsel, Olijfje Popeye, Babywinkel Antwerpen
Recensies
Knappe winkel! Goede service. Groot aanbod en een wc! Handig voor zwangere vrouwen. Jammer dat alles in hetzelfde kleurenthema is aardekleuren. Voor primaire kleuren moet je hier niet komen, maar dat ligt misschien meer aan de trends die de bedrijven volgen dan aan O-lijfje zelf. Er klinkt een vervelende hoge toon in de gang. Alarm misschien?
Een super ervaring! Voor onze dochter hebben we bij O-Lijfje een geboorte lijst aangelegd. Hierbij werden wij in volle coronatijd absoluut fantastisch geholpen. Al het personeel is heel behulpzaam en vriendelijk. Ook met vragen over de producten konden we hier altijd terecht. Men draagt klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel en dit is te merken. Uiteindelijk was onze hele ervaring, van lijst maken tot lijst afsluiten, geweldig! Een absolute aanrader voor aanstaande ouders.
Heel grote winkel,dus enorm veel om te kiezen,alsook zijn de geboortelijsten heel overzichtelijk.je krijgt de i-pad van de vriendelijke verkoopster in leen en kan zo de lijst raadplegen. Democratische prijzen
Een mooie winkel voor babyspullen. Gelegen op de vredebaan in Mortsel vindt u deze mooie en uitgebreide babywinkel. Het aanbod van producten is groot en de verscheidenheid ook. Je vindt altijd wel het juiste cadeau. De bediening is zeer vriendelijk en hulpvaardig in de prijzen ook eerlijk. A nice store for baby stuff. Located on the peace track in Mortsel you will find this beautiful and extensive baby shop. The range of products is large and the variety too. You will always find the right gift. The service is very friendly and helpful in the prices also fair.
Super vriendelijk personeel. Smeren je niets aan en informeren je goed. Wij waren bijvoorbeeld aan het testen met verschillende flesjes en ipv ons enkele te verkopen, kregen we enkele stalen mee. Wij hebben redelijk wat babywinkels bezocht, maar O-lijfje steekt qua service iedereen voorbij! Leuke merken en goede kwaliteit ook.
Een mooie winkel voor babyspullen. Gelegen op de vredebaan in Mortsel vindt u deze mooie en uitgebreide babywinkel. Het aanbod van producten is groot en de verscheidenheid ook. Je vindt altijd wel het juiste cadeau. De bediening is zeer vriendelijk en hulpvaardig in de prijzen ook eerlijk.
Waarom mogen waardebonnen niet op afgeprijsde artikelen gebruikt worden? Een waardebon vervangt geld en is geen kortingsbon, dus dat slaat helemaal nergens op. Verder zijn ze ook verre van flexibel naar de klant toe.
Goed gelegen, als je buiten de spits komt. Er is een ruime parking. Mijn vrouw vindt hier steeds meer dan haar goesting voor een redelijke prijs. Het personeel is hier zeer hulpvaardig, zonder opdringerig te zijn.
Vandaag onze lijst gaan leggen voor het derde kindje. Aangename begeleiding en zeer mooi assortiment aan merkjes. Olijfje is gegroeid van een klein alles winkeltje in Berchem naar een top speler in de regio wat betreft kinderkleding en geboorteartikelen. Dankjewel voor de tijd vandaag!
Iedereen is super vriendelijk, geen enkele vraag is teveel! Geboortelijst gaan leggen en was een super ervaring! Ik zou het iedereen aanraden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid