facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor O Liban

O Liban

Info

Resto et traiteur

Adres: 324 chaussee de Vleurgat, 1050 Elsene
Telefoonnummer: 3226400707
Stad: Ixelles
Route: 324 chaussee de Vleurgat
Postcode: 1050



op zoek naar gerelateerd: La Chatelaine du Liban, Mont Liban
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Châtelaine du Liban La Châtelaine du Liban 990 meter Super lekkere eten. En vriendelijke personeel.Eten: 5/5
Recensies
Inzicht van de obers is amateuristisch, als mensen aan een klein tafel dineren, zorg ervoor dat de lege bordje en drank flessen opgeruimd zijn als je toch nieuwe brengt, mensen moeten niet zelf opruimen om de ober duidelijk te maken dat het overbodige borden en flessen moet opgeruimd worden. Je gaat niet eten op Restaurant om bediend te worden als in een Snackbar. Geen leiderschap aanwezig. Spijtig want het eten is goed.
Aangename snackbar. De prijs-kwaliteit zit goed. De keuken werkt met verse producten. De tafels zijn aan de kleine kant als je verschillende gerechtjes neemt. Je krijgt veel eten voor weinig geld. Heel beperkte drankkaart. Vlugge bediening. Personeel spreekt geen Nederlands. Gerechten volgen vlug op elkaar.
Heerlijk eten, heel vriendelijke bediening aan schappelijke prijzen. Afhalen kan aan de toog, als je bestelt is het aan tafel. Niet veel tafels dus best op voorhand reserveren. Het menu heeft heel lekkere voorgerechten, maar het vlees is gewoon klassiek. Ik zou een volgende keer dus of vegetarisch nemen of zelf à la carte kiezen.
Het is voor mij de eerste keer dat ik libanees heb gegeten. Ik heb mijn laten verrassen en ik kan alleen maar zegen dat ik werkelijk verrast was. Zowel de bediening als het eten was werkelijk top! Kan deze zaak dan ook gerust aanbevelen. Alle mensen van O Liban, erg bedankt.
Zeer vers en gevarieerd. Steeds weer zeer vriendelijk. Geen vraag is te veel. Mijn echtgenote is lactose en gluten intolerant. Aanpassen geen probleem. Top personeel.
Zeer lekkere gerechten , zeer populair in de buurt bij de libanezen zelf, altijd een goed teken :
Lekker gegeten op knus terras
Een vaste waarde. Super prijs/kwaliteitsverhouding. Ondertussen ga ik er al 15 jaar en nog nooit ontgoocheld. De service en bediening zijn top!
Mooie gerechten met veel smaak. Is groot Libanees buffet/fastfood. Na tweede bezoek reeds een beetje deja-vu gevoel. Dus bezoeken ja maar met mate.
Al jaren een aanrader, zaak is mooi vernieuwd. Wij komen graag terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid