facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor O-L-V-Hemelvaartkerk

O-L-V-Hemelvaartkerk
Adres: Omgangstraat 1, 2880 Bornem, België
Telefoonnummer: 03 890 69 23
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Bornem
Route: Omgangstraat
Huisnummer: 1
Postcode: 2880


Recensies
Alle jaren een gezellige stoet in Mariekerke, vis & folklore feesten
Mooie plaats langs de schelde....daar is ooit een tv serie over gemaakt....je ziet de kerk van Sint Amand over de schelde en het is een prachtig uitzicht. De schelde die zich met meanders door het polder landschap golftn. Mariakerke is bekend van de paling en hier bij de kerk ligt een heel leuk restaurant. We dronken er een koffie op het buiten terras vanwege corona. Maar we gaan hier zeker een keer terug komen om iets lekkers uit de streek te eten. Het kerkje is heel mooi ydilisch. We vonden de kanstanje bomen met rode bloesem geweldig mooi. Bijzonder.
nieuwe eigenaar goeie kok mooi terras én hof rustig aanrader
Mooi plaatsje om eens te stoppen en van de Schelde te genieten. Bij goed weer is het er wel druk met fietsers en wandelaars. Er is een overzet voor voetgangers en fietsers. Er is parking voor de kerk.
Mooie plek aan de Schelde!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid