facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor O. C. De Lier

O. C. De Lier

Info

Dit is de Facebook pagina van O. C. De Lier.

Adres: Nieuwstraat 21, 9570 Sint-Maria-Lierde
Telefoonnummer: 055-431014
Stad: Sint-Maria-Lierde
Route: Nieuwstraat 21
Postcode: 9570



op zoek naar gerelateerd: Www Gemeente Lierde, Kermis Lierde, 9570 Lierde, Congefeesten Lierde, Cultuurdienst Lierde, Zaal huren Lierde, Gemeenteraad Lierde, Lierde België
Recensies
Modern en net gebouw. Wij waren er voor een BBQ waar over het weekend een duizendtal eters verwacht werden. Dank zij een prima organisatie was er nooit drukte in de wachtrij, en was de wachttijd aanvaardbaar. Bravo.
Aangename eerste ervaring. Enkel het felle licht dat op het publiek schijnt, is voor verbetering houdbaar. We komen toch om iemand OP het podium te zien?
Prima voor zo een kleine gemeente
Wy hebben geten dit was een inrichting van de wielerclub
Deze locatie is vlot bereikbaar en volledig aangepast aan de corona richtlijnen. De zaal heeft een groot podium en ook een tribune, waardoor iedereen goed kan volgen.
Is mijn vaste stek als regisseur. Veel gezelschappen zouden een fortuin geven voor dergelijke accommodatie. Groot podium, zetels die gemakkelijk zitten, ruime en praktische kleedruimtes. Ruime en praktische foyer.
Super polyvalente zaal met ruime foyer. Er is een volledige ingerichte keuken en koelcel ter beschikking indien gewenst.
Één moderne plaats met verschillende mogelijkheden gaande van kleine zaal met bar tot grote zaal met podium of beiden. Verzorgd en heel netjes.
Mooie plaats,met ruime parking.Alleen de vestiaire viel wel wat klein uit.Anders ruime zitplaatsen,groot cafetaria,vlotte bediening
Polyvalente zaal, strak ingericht en uitgerust met alle moderne technieken. Zeer uitgebreide keuken faciliteiten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid