facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NVH-Cars.be

NVH-Cars.be

Info

Bij ons kan u steeds terecht voor nieuwe en eersteklasse jonge tweedehandswagens van alle merken. Alsook voor alle herstellingen en onderhoud.

Geschiedenis

Nadat vader Geert Van Hulle de overall aan de haak heeft gehangen op 31 December 2008, na jarenlang garage te hebben gehouden in bijberoep. Werd op 1 Januari 2009 NVH Cars opgericht door zijn zoon Nelson Van Hulle. Na 2 jaar actief te zijn in bijberoep werd het steeds drukker en drukker en zijn we op 1 Januari 2011 overgestapt naar garage in hoofdberoep om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Zijn ambitie, de gepaste opleidingen, diverse bijscholingen, en een deskundige aanpak door jarenlange ervaring, zetten er hem toe aan begin 2009, samen met zijn partner Kelly, zijn eigen garage op te starten.

Wij doen alle herstellingen aan alle merken en zijn gespecialiseerd in BMW, door de combinatie van zijn ervaring, en persoonlijke benadering, het volgen van de nieuwste ontwikkelingen, proberen we te beantwoorden aan ieders behoeften.

Wij kopen, verkopen en onderhouden zowel nieuwe als tweedehands wagens/bestelwagens van alle merken steeds aan de beste prijs en met de nodige vakkennis en garanties.

Onze activiteiten in het autoracen - op circuit - zorgt ervoor dat Nelson en Kelly ook vertrouwd zijn met de laatste nieuwigheden voor competitiewagens. Met deze achtergrond wil hij samen met Kelly, die in staat voor het onthaal, de telefonische contacten, de facturatie en de boekhouding, een garage uitbouwen met een unieke uitstraling...

Adres: Speyestraat 15a, 9990 Maldegem
Telefoonnummer: +32479817210
Stad: Maldegem
Route: Speyestraat 15a
Postcode: 9990


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Garage Maldegem, Tweedehands auto Maldegem, M-Cars Maldegem, Matoje Cars, Mercedes Garage Maldegem, Garage De Pauw, Cars DCT, Exclusive cars Belgium
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Carrosserie Dalle Carrosserie Dalle 342 meter Erkend door kbc. Alles gaat supervlot. En levert vakmanschap af
Garage Carrebrouck Garage Carrebrouck 442 meter Hem goede garage.
Matoje-cars Matoje-cars 1 km We hadden autopech op een drukke maandagmorgen ondanks de uitbaatster druk bezig was ...
Dobbelaere Auto-Elektriciteit Dobbelaere Auto-Elektriciteit 2 km Zeer behulpzame en vriendelijke ontvangst! Daarnaast ook nog goed geholpen.
Carwash Vereecke Carwash Vereecke 2 km 4 selfwash boxen propere borstels zodat ik mijn auto krasvrij kan wassen ben er cont...
Recensies
Zoals steeds opnieuw de perfecte service. Heel leuk om met een ook al wat oudere auto nog steeds heel welkom te zijn. Topservice, niet enkel voor BMW, maar ook alle andere merken. Wij zijn heel blij...
Zeer professionele garage. Vriendelijk personeel. Iemand die echt weet waar hij met bezig is. Al jaren tevreden, zeker aan te raden !
BMW-specialist in hart en nieren!
Beste ,betrouwbaarste garagist ooit
Vriendelijke service gehad!
Alles in orde
Vertaald door Google Het is de perfecte plek om voor uw auto te zorgen! Professionele service en vriendelijk personeel! Origineel It's the perfect place to look after your car! Professional services and friendly staff!
Vertaald door Google Superservice Origineel Super Service
Vertaald door Google Superservice!! Origineel Super Service!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid