facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nv Vastgoed Walther Van Hoof

Nv Vastgoed Walther Van Hoof

Info

makelaars, experts, schatters, syndicus

Geschiedenis

Vastgoed Walther Van Hoof, dat is niet alleen 50 jaar ervaring, maar ook de mensen en de middelen om u op de meest persoonlijke manier bij te staan. Eender of u nu denkt aan kopen of verkopen, of aan huren of verhuren, altijd haalt u een vastgoedspecialist in huis die U met gezond verstand en met kennis van zaken adviseert. Evengoed en even sterk op het juridische terrein als op het terrein van hypotheken en verzekeringen. Laat ons dus voor u de deuren openen, met het meest brede en actuele vastgoedaanbod in de zuidrand van Antwerpen.

Adres: Prins Boudewijnlaan 112, 2600 Wilrijk, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 034492500
Stad: Wilrijk
Route: Prins Boudewijnlaan 112
Postcode: 2600


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Walther Van Hoof te koop Wilrijk, Walther Van Hoof te huur Wilrijk, Walther Van Hoof te huur Edegem, Walther Van Hoof te koop Edegem, Walther Van Hoof te koop Hove, Walther Van Hoof te koop deurne, Immoweb, Reds Immo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Quest Real Estate Quest Real Estate 97 meter Als gespecialiseerd vastgoedmakelaar hebben we meer dan 10 jaar ervaring. We kennen d...
VIA Immobiliën VIA Immobiliën 507 meter Top makelaar altijd bereikbaar degelijk uitleg en service en geen loze woorden. Thiba...
ERA De Kern ERA De Kern 2 km Super professionele aanpak. Meer dan tevreden over de verkoop van ons huis. Dankuwel ...
Las Immobiliën Las Immobiliën 2 km Perfecte service, kwaliteit en vriendelijkheid!
Recensies
Zeer ontevreden hoe ze met een huurder omgaan. Ze stellen een contract op met beloftes die ze achteraf intrekken. Samen met de verhuurder pesten ze een goede huurder door onwettelijke praktijken toe te passen.
Het team is zeer klantvriendelijk. Dit kan echter niet gezegd worden over Jelle Min. Deze makelaar is kortaf, was kortaf tijdens de bezichtiging. Tevens maakte hij neerbuigende opmerkingen. Schande voor het mooie beroep van makelaar!
Goede service! Jelle min en Ilse weten wat ze doen en doen dat goed. Sterke communicatie en zeer goede ervaring. Bedankt!
Mijn eigen woning via Vastgoed Van Hoof gekocht. Enorm tevreden over de dienstverlening van alle medewerkers!
Geweldig team met veel ervaring een dikke aanrader zij volgen hun klanten enorm op en heel betrouwbare makelaar
Een vlotte, professionele service van deze vastgoedmakelaar met een zeer goede communicatie. De verkoop kwam niet direct op gang, maar Vastgoed Walther Van Hoof heeft het onderste uit de kan gehaald voor een snelle verkoop aan een correcte prijs.
Wij als huurders kregen de schatter over de vloer en deze was heel erg onbeleefd. We werden als minderwaardig behandeld.
Vriendelijk en erg ervaren team waar je zonder twijfel zorgeloos terecht kan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid