facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor nv Gebroeders De Wilde

nv Gebroeders De Wilde

Info

Al meer dan 50 jaar uw takeldienst voor binnen- en buitenland, 24u/24u.

Onderhoud en herstelling alle merken, gespecialiseerd in oldtimers. Bel gerust voor een afspraak.

Adres: Brusselsesteenweg 775, 9050 Gentbrugge
Telefoonnummer: +32475486474
Stad: Gentbrugge
Route: Brusselsesteenweg 775
Postcode: 9050


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LOFTSTUDIO TE HUUR LOFTSTUDIO TE HUUR 382 meter LOFTSTUDIO
't Nieuw Stadion 't Nieuw Stadion 392 meter Cote à l'os besteld. was zeer lekker, misschien een beetje te weinig gebakken voor sa...
Kapper Wendy Kapper Wendy 549 meter
Booster Team Gent Booster Team Gent 562 meter Wij herstellen of optimaliseren uw brommer! Wij handelen enkel in Yamaha/MBK. Vragen?...
Transport & Logistiek Vlaanderen Transport & Logistiek Vlaanderen 1 km Vergadering gehad in hun zaal. Mooi aangekleed, goed gefaciliteerd en aangenaam.
HDB Stam HDB Stam 2 km Beste ooit!!!
Vanakam vzw Vanakam vzw 2 km Ontwikkelingssamenwerking
Printstudio 868 Printstudio 868 2 km Top grafische artiesten
Retec Instruments Retec Instruments 2 km Topkwaliteit en service alom!
Grid Grid 2 km Vertaald door Google Super goed! Origineel great!
Recensies
Uitstekende service & vakmanschap. Ik werd al verschillende keren vriendelijk geholpen met mijn Ford F100 oldtimer. Veel kennis over Amerikaanse wagens & in bijzonder chevrolet. Betrouwbaar.
In panne op de E17 in Gentbrugge, na telefoontje met Ethias een kwartier later gedepanneerd, en een uur later weer op weg met een huurwagen. Mijn auto afgeleverd bij de hersteller zoals afgesproken. Huurwagen in mijn buurt afgeleverd. Bijzonder efficiënte depanneur, vriendelijk en correct.
Met pech vallen is nooit leuk, als je dan op een avond 2 uur moet wachten en de zaakvoerder komt dronken ter plaatse en maakte avances naar mijn echtgenote toe. Dan is 1 ster nog te veel.
Proper en overzichtelijk. Wel tussen de wagens manouvreren om aan de receptie te komen. Vriendelijk personeel. Is eigenlijk een depannagedienst die ook herstellingen doet aan oude Amerikaanse voertuigen. Er staan er mooie tussen.
Een vervangwagen van TMS via dit depannage bedrijf gebruikt. Ging vrij vlot. Maar bij aflevering lag er fijn laagje vuil op de achterruit, had de keuze om naar carwash te gaan of te betalen voor het proper maken. Een clausule die onmogelijk te vervullen is aangezien er sowieso weer vuil op terecht komt bij terugkeer. Puur geldklopperij.
Zeer vriendelijke en efficiënte service! Zijn steeds snel ter plaatse en kunnen een goede inschatting geven van de aankomsttijd.
afhaalplaats van voertuigen die laten slepen zijn door de Lijn, prijs: 200 EUR, cash of bankcontact
Recentie voor verkeerd bedrijf, moest voor depatrans zijn.. Enorm vlug geholpen geweest, op een uur stonden we met auto en 2 personen thuis. Vriendelijke man, zeer tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid