facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nutri-Bel

Nutri-Bel

Info

Nutri-Bel : kwaliteitsvolle vitaminen en natuurlijke verzorgingsproducten voor iedereen. Bel ons voor persoonlijk advies of bezoek onze website en ontdek ons ruim gamma aan gezondheidsproducten.

Geschiedenis

Nutri-Bel is gespecialiseerd in de verkoop van voedingssupplementen ter ondersteuning van uw lichaam. Onze producten worden aangeboden in België, maar wij verzenden ook naar Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje … Nutri-Bel streeft ernaar zijn klant een goede en vooral snelle service te bieden. U kan onze voedingssupplementen via e-mail, telefoon of via de webshop bestellen.



"Detailhandel in verkoop van voedingssupplementen/ vitamines en natuurlijke verzorgingsproducten.GRATIS levering in België vanaf € 50.Service is key: daarom kan u altijd nadien betalen via overschrijving.Voor 16u00 besteld = levering de volgende werkdag. Vitamines per post geleverd die passen door de brievenbus.U kan onze producten via e-mail, telefoon, social media of via de webshop bestellen.Vanaf 2 producten heeft u 10% korting*.Ons kantoor / afhaalpunt is elke weekdag open van 9u00 tot 16u30 te Baarledorpstraat 12, Drongen. Enkel op afspraak is afhaling van producten mogelijk.* Voor meer informatie over onze stapelkortingen, bekijk de algemene voorwaarden op de website.** BTW BE 0473.263.493"
Adres: Baarledorpstraat 12, 9031 Drongen
Telefoonnummer: 0477 966 155
Stad: Drongen
Route: Baarledorpstraat 12
Postcode: 9031


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:00
Dinsdag: 09:00 - 16:00
Woensdag: 09:00 - 16:00
Donderdag: 09:00 - 16:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Brazolin, Prelact, Hydrastican, Collageen Nutri Bel, Prosmaks
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GEL.IT.UP Belgium GEL.IT.UP Belgium 219 meter Ik ben heel te vreden van mijn opleiding. Zeer goed en professionele. Ik raad het ied...
Massage VRIJ & BLIJ Massage VRIJ & BLIJ 2 km massage praktijk
Flo de Vie! Flo de Vie! 3 km In 1 woord: perfect!
Apotheek Vlaeminck Apotheek Vlaeminck 3 km Top bediening
Health en beauty Health en beauty 3 km Herbalife maakt het gemakkelijker om een evenwichtige levensstijl te leiden. Behaal r...
Wellness Academie Gent Wellness Academie Gent 3 km heel leuke ervaring heel interessante lessen top docenten sommige verhaaltjes dat er ...
Jojoba Care Jojoba Care 4 km Je verwacht het niet. Maar die producten doen echt hun werk zonder dat ze irritatie v...
Recensies
Via mijn huisdokter maakte ik jaren geleden kennis met de producten van Nutro-Bel. Na al die jaren blijf ik nog steeds heel tevreden over de werking en kwaliteit van de producten en de prima service. Ook de recente nieuwsbrief met tips en weetjes is een aanrader.
In de eerste plaats vind ik gember zeer lekker,maar sinds vorig jaar kreeg ik te horen dat mijn cholesterol wat aan de hoge kant was en ik kreeg daar medicatie voor waar ik mij helemaal niet goed bij voelde. Ik was de hele dag moe dus ik ging opzoek ondertussen neem ik daar cholestatienne voor aangevuld met verse gember en ik heb meer energie en voel mij kiplekker . groetjes Van Heuverswijn Anouska
Ik heb al heel wat vitamines en voedingssupplementen bij Nutri-Bel gekocht en ben er echt supertevreden over! Julie en haar papa zijn een topduo, geven duidelijk gezondheidsadvies en via hun social media-kanalen en nieuwsbrief krijg je heel wat tips & tricks. Ook hun levering is altijd heel correct en op tijd. Een aantal weken geleden kreeg ik de kans om een deo-balm uit te testen die hopelijk binnenkort op hun webshop te koop zal staan, want ik ben er echt heel blij mee. Ruikt superlekker, verzorgt mijn huid als een verzorgende bodycrème, plakt helemaal niet en is absoluut niet schadelijk voor de huid in tegenstelling tot heel wat deodorants. 1 puntje van verbetering: mocht de deobalm in een roller of stick gemaakt kunnen worden, zou dit superhandig zijn om mee te nemen in je handtas! Doe zo verder Nutri-Bel, ik kan jullie alleen maar aanbevelen!
Zeer correcte en snelle levering. Het was me wel niet duidelijk welke hoeveelheid ik moest nemen, maar na een duidelijke en vriendelijke uitleg van hun marketing verantwoordelijk, was de service compleet! Dus ik ben zeer tevreden met mijn eerste ervaring bij Nutri-bel.
Ik ben al jaren zeer tevreden over de producten van Nutri-Bel, zowel over de voedingssupplementen als over de verzorgingsproducten. Ik heb onlangs een mooi prijzenpakket met 3 producten gewonnen. De dag- en nachtcrème gebruik ik al sinds ze die in hun aanbod hebben, voordien had ik al allerlei crèmes gebruikt waar ik steeds allergisch aan bleek. Sinds ik de wasgel die in het pakket zat gebruik ipv micellair water voelt mijn huid veel zachter en minder trekkerig aan. Tot slot zat er ook Vitamineril in, een welkome aanvulling in de winter op de supplementen die ik dagelijks neem. bedankt, Nutri-Bel
Als student verpleegkunde worden wij continu op het belang van handontsmetting en goede handhygiëne gedrukt om zo bijvoorbeeld kruisbesmetting tussen verschillende patiënten tegen te gaan. Het veelvuldig toepassen hiervan, heeft echter als resultaat dat mijn huid sterk uitdroogt, er kleine wondjes ontstaan en mijn huid soms zelf barst. Ik heb reeds heel wat crèmes en lotions geprobeerd, maar verkreeg telkens geen langdurig hydraterend resultaat. Op aanraden van mijn vriend gebruik ik nu de egyptian magic crème. Mijn huid werd snel hersteld en blijft nu ook tijdens mijn stages goed gehydrateerd ondanks het veelvuldig ontsmetten en wassen van mijn handen. Een echte aanrader dus!
Gisteren 15:00H besteld. Deze morgen 8:45 H geleverd. Supersnelle service en vooral: goede producten!. Bedankt Nutri-Bel!
Heel leuk en professioneel familiebedrijf. Altijd al tevreden geweest van de supplementen en de lekkere proteïnerepen. Vriendelijke service en snelle levering. Zelfs hulp op maat, vraag zeker waar ze jou mee kunnen verder helpen. Groetjes van een zeer tevreden klant!
Nutri-Bel is prima georganiseerd en dag nadien heb je reeds producten. Ben heel tevreden van producten voor mijn gezondheid. Heb ze leren kennen door mijn acupuncturist Dhr. Burssens in Dendermonde. Ook de verpakking van de producten zijn heel hygiënisch.
Zeer correcte en vriendelijke afhandeling van de bestelling! Zowel online als telefonisch bereikbaar. Het grootste voordeel van een kleine zaak vs. een grote keten is het persoonlijk contact waardoor je er altijd terecht kan met je vragen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid