facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nulens Wheelservice

Info

Nulens wheelservice staat in voor een goede service van autobanden, motorbanden, klein landbouw velgen enz..
3D uitlijningen.
Velgen rechten, herstellen,

Adres: Laarstraat 1, 3740 Beverst, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 0478917179
Stad: Beverst
Route: Laarstraat 1
Postcode: 3740


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00

Recensies
De eigenaar is een fijne vriendelijke man met alle technische know how. Niet enkel als het over banden gaat, ook over alle andere problemen die je kan hebben aan je voertuig! Hij zal je altijd zo vlug mogelijk zal verder helpen. Echt een aanrader dus Stef
Vandaag hier op goed geluk binnen gereden. Ik had 2 nieuwe banden nodig.... op minder als een half uurtje stond ik alweer buiten. Nieuwe banden en lege portefuille.... grapje... Super snel geholpen, vriendelijke medewerkers. Alweer een nieuwe tevreden klant. Ik kom zeker terug..
Behulpzaam en snelle service. Aangename sfeer en heel vriendelijk. Niets is te veel. Aanrader!
Supervriendelijk en vlot! Kwam onaangekondigd langs met een nagel in mijn band. Ik werd onmiddellijk geholpen. Al de werknemers waren enorm vriendelijk en behulpzaam.
Vriendelijk, behulpzaam, komen hun afspraken na, snelle service en de prijzen zijn correct. Wij komen intussen met al onze wagens bij Nulens Wheelservice en zijn uiterst tevreden. Kortom, een adres om zeker naartoe te gaan!
Pieter-Jan en zijn team: altijd even vriendelijk. Net 2 michelins laten leggen, zo gemonteerd !
Die waren sneller klaar dan verwacht, een beetje te snel , heel vriendelijlke mensen 10/10 would go again. Edit Ik heb mijn banden laten uitlijnen en het was zeer snel gedaan, geen afspraak niks gewoon aangekomen en binnen de 20 min was het al gedaan. Zeer snelle service, zoals altijd en met een blije lach.
Zeer snel en goed geholpen, enorm vriendelijk en correcte prijzen. zeker een aanrader!
Vriendelijk en Goede service
Goede Service! Man men kennis van zijn vak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid