facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NRG Premium Maldegem

NRG Premium Maldegem
Adres: Brugse Steenweg 176, 9990 Maldegem, België
Staat: Vlaams Gewest
District: Oost-Vlaanderen
Stad: Maldegem
Route: Brugse Steenweg
Huisnummer: 176
Postcode: 9990


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
Goede fitness zijn heel familiaal en niet erg druk. Enkel op dagen dat er groepslessen zijn is het wat drukker.ook makkelijk is dat je een bandje krijgt waarmee je binnen kan dag en nacht en van maandag tot zondag.
Mooie moderne fitness met parking dichtbij, nieuwe toestellen eind 2023.nNRG/Energy keten die uitbreidt in België met nu al 40 clubs 24/24 u toegankelijk voor leden.nBij sommige formules is infraroodsauna inbegrepen, helaas is het daarop al een tijdje wachten mannen en dan is deze vijf sterren waard.nAlles wordt proper en net gehouden. Veel properder dan oudste fitness in Eeklo, hier ook veel vriendelijker en geen opdringerigheid tot kopen supplementen.nGezellig lounge.
Gym NRG Maldegem is een compacte, maar goed onderhouden sportschool met een intieme sfeer. De beperkte omvang biedt een persoonlijke touch, terwijl de nette inrichting zorgt voor een aangename trainingsomgeving. De keuze voor een duistere belichting draagt bij aan een rustige ambiance, maar het kan voor sommigen ook een uitdaging vormen, afhankelijk van persoonlijke voorkeuren. Over het algemeen een degelijke sportschool voor wie op zoek is naar een kleinschalige setting met aandacht voor detail.
Ziet er goed uit na vernieuwing. Niet goedkoop maar er is wel een en ander aanwezig, sauna,douches,handdoekgebruik.n25/12/2023: Jammer dat er na al die tijd nog altijd geen sauna aanwezig is. Uitpakken met iets wat er niet is roept vragen op. Compensatie zou hier niet overbodig zijn.
RPM overgenomen door NRG, veel beter nu alles vernieuwd is. 24/7 geopend en altijd heel vriendelijk bij het binnenkomen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid