facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NRG Premium Fitness

NRG Premium Fitness
Adres: Rode Kruisweg 23, 3520 Zonhoven, België
Telefoonnummer: 011 18 29 52
Staat: Vlaams Gewest
District: Limburg
Stad: Zonhoven
Route: Rode Kruisweg
Huisnummer: 23
Postcode: 3520


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
geweldig service en vriendelijk leuk om cardio te trainen achteraf sauna top pilatus elke woensdag 19n00 uur fijne les hou ervan
Ik kom van de basicfit en dit is echt totaal anders, heel ontvankelijk personeel, staan altijd open voor vragen of een gezellige babbel. De gym is altijd netjes en goed onderhouden en qua apparatuur absoluut geen gebrek. Ik kan deze gym aanraden voor alle beginnelingen of mensen die in een andere gym trainen!
Ik ben enorm tevreden met de services van NRG Fitness in Zonhoven. Het is een fantastisch fitnesscentrum waar ik met veel plezier naartoe ga. Qua drukte valt het altijd mee. De faciliteiten zijn modern en goed onderhouden, en het personeel is vriendelijk en behulpzaam!
Ik kom van basic fit Heusden en een betere upgrade bestaat niet!nSuper vriendelijk en sociaal personeel met elke dag lekkere hapjes en shakes.nSuper nette gym met ook nog eens een sauna.nEcht top!!
NRG Fitness is zonder twijfel de fitnesshemel op aarde. De moderne apparatuur en onberispelijke netheid maakt dit fitnesscentrum de absolute top. Wat het echt onderscheidt, is de warme familiale sfeer onder het personeel, wat me deed vergeten dat ik ooit elders trainde. Een overstap van BasicFit was de beste beslissing ooit. Hier voel je je niet alleen fitter, maar ook thuis. Een absolute must-try voor iedereen die serieus met zijn gezondheid bezig is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid