facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nouv'eau

Info

Inox zwembaden en waterpartijen
Zwembadrenovaties en onderhoud
Wellness
Totaalprojecten

Geschiedenis

Nouv’eau maakt uw inox zwembad of waterpartij op maat, renoveert uw bestaand zwembad en zorgt voor een tot in het detail uitgewerkte randafwerking.

Door passie gedreven en gewapend met ervaring creëert Nouv’eau uw totaalproject alsof het voor onszelf zou zijn.

Nouv’eau is één aanspreekpunt die de violen met de betrokken partijen gelijk stemt; zo hoeft u enkel maar uit te kijken naar de realisatie van uw droom!



"Nouv’eau maakt uw inox zwembad of waterpartij op maat, renoveert uw bestaand zwembad en zorgt voor een tot in het detail uitgewerkte randafwerking.Door passie gedreven en gewapend met ervaring creëert Nouv’eau uw totaalproject alsof het voor onszelf zou zijn.Nouv’eau is één aanspreekpunt die de violen met de betrokken partijen gelijk stemt, zo hoeft u enkel maar uit te kijken naar de realisatie van uw droom."

"Nouv’eau maakt uw inox zwembad of waterpartij op maat, renoveert uw bestaand zwembad en zorgt voor een tot in het detail uitgewerkte randafwerking.Door passie gedreven en gewapend met ervaring creëert Nouv’eau uw totaalproject alsof het voor onszelf zou zijn.Nouv’eau is één aanspreekpunt die de violen met de betrokken partijen gelijk stemt, zo hoeft u enkel maar uit te kijken naar de realisatie van uw droom."
Adres: Klapstraat 10a, 9831 Deurle
Telefoonnummer: 09/277.91.94
Stad: Deurle
Route: Klapstraat 10a
Postcode: 9831



op zoek naar gerelateerd: nouveau tijdschrift, nouveau verschijningsdata, abonnement nouveau met cadeau, nouveau vertaling, nouveau abonnement tas, nouveau tijdschrift doelgroep, www.nouveau.nl/nouveau trakteert, nouveau betekenis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cantillana Cantillana 1 km Slechte ontvangst en een zeer stoffige omgeving. Niet aan te raden voor astmapatiente...
Recensies
Ja, waar moeten we beginnen … Om een lang verhaal kort te maken : 5 jaar geleden bad laten installeren , bouwkundig met liner , elk jaar problemen , advocaat opgezet … half hersteld . Keuze was alles uitbreken of opnieuw laten doen door een gerenommeerde firma . We waren Nouv’eau al een tijdje aan het volgen via demooistezwembaden.be en hun pagina zelf …. Na een offerte en een bezoek van Philippe was het voor ons snel duidelijk dat Nouv’eau de partij was waarmee we in zee wilden gaan . Door de nodige problemen buiten ieders wil om hoge stand grondwater en dergelijke zaten we snel een 7-8 weken verder op het oorspronkelijke plaatsingsschema , wel alles aan gedaan om het grondwater zo snel mogelijk weg te krijgen maar was redelijk moeilijk door het slechte voorjaar . Uiteindelijk is ons bad een pareltje geworden en is de communicatie met Philippe steeds op een geweldige manier blijven verlopen want dat is iets wat weinig andere firma’s en zaakvoerders gegeven is , de communicatie is TOP !! Steeds op correcte wijze en niet uren of dagen later maar met open lijn , men krijgt direct antwoorden op de gestelde vragen . NIET TWIJFELEN ! DOEN ! Bedankt Philippe en team , jullie hebben onze droom van een zwembad zonder zorgen volledig waargemaakt !!!!
Bijna 3 jaar geleden zijn wij in zee gegaan met Nouv'eau, en nog altijd zijn we zeer tevreden over het resultaat en de ervaring. Philippe en zijn team zijn zeer professioneel, efficiënt en hun vakmanschap is van topkwaliteit. De communicatie vooraf, met zeer kundige informatie over het hoe, wat en waar, alsook gedurende het volledige project was uitstekend. Hierdoor verliep het hele proces vlot. Ons zwembad met zijn strakke look valt bij onszelf en alle bezoekers van onze tuin erg in de smaak. Ook nu nog is Philippe zeer vlot bereikbaar, en worden we snel geholpen indien nodig. Wij raden Nouv'eau ten zeerste aan!
Uiterst professioneel en vriendelijke zaakvoerder!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid