facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nourriture Noble

Nourriture Noble

Info

Traiteur - kok aan huis - kookworkshops

Geschiedenis

Bent u een culinaire ontdekkingsreiziger, steeds op zoek naar nieuwe smaken? Houdt u van verfijnde gerechten, gedresseerd met oog voor detail?
Klinken de woorden puur, vers, verrukkelijk, stijlvol, … u als muziek in de oren? Dan delen wij graag met u onze passie voor gastronomie en onze liefde voor kwaliteitsvolle en verse producten.
Nourriture Noble zorgt ervoor dat uw persoonlijke ideeën worden uitgewerkt tot verfijnde en smaakvolle gerechten.
Kortom culinaire haute couture!



"Gastrobar Vin Noble"
Adres: bruggestraat 237, BE0863.252.686 Menen
Telefoonnummer: 0474301900
Stad: Menen
Route: bruggestraat 237
Postcode: BE0863.252.686



op zoek naar gerelateerd: Nieuw restaurant Menen, Restaurant Bruggestraat Menen, Kerstmenu Menen, Afhaal Menen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
XtraSpace XtraSpace 732 meter Bedankt voor de supervlotte service!! Degelijk, “nieuw” materiaal aan superscherpe pr...
Mieledju Mieledju 789 meter Het Kazematje is een fantastisch tof winkeltje waar je een ruim assortiment aan kazen...
MONO MONO 898 meter MONO is a technical support company for the Concert & Touring industry
Wedding-dj Wedding-dj 1 km Ik ben een all round dj die graag instaat voor volgende evenementen : - trouw - verja...
All Party Events All Party Events 2 km Op 9 september 2021 hebben wij dj Roan voor ons huwelijksfeest per mail geannuleerd e...
Accousanimatie.be Accousanimatie.be 4 km Speelbus, Springkastelen, Draaimolens, Clown Stef, Tubingslide, Space-Bike, Rodeo's, ...
Recensies
Vandaag een méér dan aangename ervaring gehad bij Vin-Noble! Wat kan die man koken!! Ieder bordje was niet enkel een streling voor het oog, maar vooral eentje voor de smaakpapillen! Dit was een eerste bezoek, maar zeker niét het laatste! Tot gauw!Eten: 5/5
Na het lezen van de reviews waren we enthousiast om eens te gaan proeven, maar kwamen eerder ontgoocheld buiten. Tonijn te ver doorbakken, patatas bravas waren patatjes in de oven met flets sausje, ribbetjes waren ribbetjes natuur zonder kruiding... En toch wat duurder, dus verwachtten we toch wat meer. Misschien een mindere dag van de chef, maar voor ons niet voor herhaling vatbaar.
Waren om 19.30 u ter plaatse en kregen ons grand faim hoofdschotel na 23.00 u afrekening om 23.30 u Tussendoor vooral wachten op de hapjes, de entree en de hoofdschotel! Zeer kleine porties! Grand faim schotel was oa: 4 mini lamsribbetjes zonder begeleiding van groenten, aardappelen, frietjes, rijst of dergelijke. Een dure teleurstelling; met honger naar huis tegen die prijs 183 euro voor twee. Jammer!!!
Zeer vriendelijk personeel! Super gegeten en zeker de moeite waard om te eten! Nogmaals bedankt van ons rally
In een trendy interieur werden we hartelijk ontvangen door de sympathieke gastvrouw Karen die het concept ook heel overzichtelijk voorstelde. De geserveerde sharing gerechtjes zijn culinaire hoogstandjes van de hand van Chef Kok Serge. De wijnkaart biedt een ruime keuze tegen democratische prijzen en een beknopte beschrijving bij elke wijn vergemakkelijkt het kiezen. Kortom, een aanrader op alle gebied. We keerden met een zeer voldaan gevoel terug.
Prachtige lokatie, heel vriendelijk en heel fijn en lekker eten. Zeker voor herhaling vatbaar!
Leuke kleine resto! En eten heel lekker. Alleen moet je wel op 't gemak willen eten. Sharingconcept en hapjes komen per keer, niet tesamen. Maar voor ons totaal niet erg, lang genoten. : Uitbaters zeer aangenaam en aanwezig, maakt het verschil! Menen heeft er alweer een topadresje bij!
Supergezellig kader en heerlijk om een avond lang te genieten van de heerlijke keuken en lekkere wijntjes met vrienden of familie.
Sharing is caring! een gezellig kader en 2 toppers die samen een culinair plaatje vormen
Lekker eten. Sharing concept.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid