facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Notarissen Frederic Caudron & Tim Herzeel

Notarissen Frederic Caudron & Tim Herzeel

Info

U gaat samenwonen of trouwen? Of de woning van uw dromen gevonden? Of wil U starten met een eigen zaak? Proficiat! Wij bieden jou raad op mensenmaat!



"4 notarissen met een enthousiast team"
Adres: Hogeweg 3b, 9320 Erembodegem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +3253211105
Stad: Erembodegem
Route: Hogeweg 3b
Postcode: 9320


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Notaris Breckpot openingsuren
Recensies
Notaris Herzeel is een katastrophe. Het opvragen van uittrekesles van bankrekeningen in een vereffening verdeling an een nalatenschap duurde 7 maanden omdat hij de kosten niet betaalde, ze op een verkeerde rekening betaalde of ze gewoon weg niet opvraagde. Uiteidnelijk verlangde hij voor deze zeer slechte service 1000 Euro. Schandalig. Antwort vom Inhaber vor 7 Monaten Übersetzt von Google Glaubt ein Mandant, er sei selbst Notar und begeht überall Behinderungen, erntet er, was er an Verzögerungen sät. Notar Herzeel Original Als een client meent dat hij zelf notaris is en overal obstructie pleegt, dan oogst hij wat hij zaait aan vertragingen. Notaris Herzeel
Zeer professionele bediening en heldere uiteenzetting voor de oprichting van mijn BV door de heer notaris Caudron A. Would highly recommend!
Vriendelijke, correcte, professionele en snelle communicatie/opvolging via mail, telefonisch en persoonlijk contact. Dit zowel door notaris Herzeel zelf als door de medewerkers, waarvoor een pluim. Je wordt gigantisch goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken en de afhandeling van je dossier. Duidelijke accurate uitleg, geen vraag is te veel: hier neemt men tijd voor jou.
Na meer dan 2 maanden en vriendelijke herhalingen per mail door mijn eigen notariskantoor heb ik mijn akte, verleden op 31 mei 2021, nog steeds niet.... top attitude en dienstverlening. Ondertussen zit ik boekhoudkundig vast wegens ontbreken akte. Dit kost mij geld. Top service !
Verschrikkelijke service. Steeds fouten in aktes. Documenten die verdwijnen of problemen mee zijn. Belangrijke documenten die weken of maanden blijven liggen zonder enige communicatie. En voor elk probleem was er altijd wel een of ander excuus. Zelden zo'n slechte service geweten.
Top service. Communicatie perfect verlopen en een heel duidelijke uitleg gekregen bij ondertekening van de akte en iedereen zeer vriendelijk en behulpzaam.
Het was een zeer aangename samenwerking met het Notariaat van Notarissen Caudron-Herzeel en in het bijzonder met Notaris Caudron Alexander. Het dossier werd tot in de puntjes voorbereid en de akte zelf verliep heel professioneel. Wat ik vooral waardeerde was het feit dat de notaris zijn tijd nam om alles te verduidelijken, hij voelde ook goed aan wanneer meer uitleg vereist was.
Wij werden zeer goed geholpen door Notaris Alexender Caudron bij de aankoop van onze eerste woning. Een echte aanrader...
Top service en vlotte bereikbaarheid voor de aankoop- en kredietakte van onze woning!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid